Mi bateria trzyma spokojnie nawet do 6dni przy włączonym Bluetoothu ale na czuwaniu. Oczywiście wiadomo, bateria trzyma w zależności kto ile używa fona. Nie raz udało mi się ją wykończyć już po mniej niż dwóch dniach
Naprawdę uciążliwą wadą może być czas włączania aparatu po przesunięciu zasłonki. Jeżeli szybko chcesz utrwalić jaką chwilę, możesz się rozczarować. Może to potrwać, przynajmniej w moim przypadku, nawet do 5s.
Przydała by się również karta pamięci w zestawie, bo te wbudowane 42MB szybciutko można zapełnić. Na szczęście karty pamięci nie są takie drogie
Co do aparatu to zdjęcia w dzień wychodzą naprawdę dobrze, zdjęcia robione w nocy to porażka, choć jakaś mała dioda jest to nie daje ona większego efektu. W tej kwestii na pewno lepszy jest SE K800i.
Klawiatura w tym modelu jest na mój gust troszkę za mała, ale idzie się przyzwyczaić. Mi ogólnie dzoj jako sterowanie nie przeszkadza choć preferuje inne.
Zalet jest o wiele więcej niż wad. Ciekawą dla mnie funkcję w Nokii jest pokaz slajdów - możesz ustawić mp3 jako podkład, a przy przewijaniu obraz się powiększa i przemieszcza! Fajny bajer.
Szczerze polecam ten telefon ponieważ za ok1400 nie znajdziecie lepszego tel z symbianem, no może N80 jest porównywalna. Ale na pewno przegrywa jeżeli chodzi o aparat i baterię jedyna lepsza funkcja to WiFi