• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #147090  autor: satyrek
 29 sty 2007, 13:15
Ja mam dwa oytania co do usługi Netii:

Czy (i ile) płaci się za przeniesienie netu z tp do netii?

Czy internetowa oferta netii dla klientów tp jest niezależna od usługi telefonicznej tp? Chodzi mi tu o to, czy nie będę musiał ciągnąć nowych kabli, czy nagle nie będę musiał z jakimś prefiksem się bawić, etc.

Pozdrawiam.
 #147102  autor: PiotrG-dz
 29 sty 2007, 14:05
satyrek pisze:Ja mam dwa oytania co do usługi Netii:

Czy (i ile) płaci się za przeniesienie netu z tp do netii?

Czy internetowa oferta netii dla klientów tp jest niezależna od usługi telefonicznej tp? Chodzi mi tu o to, czy nie będę musiał ciągnąć nowych kabli, czy nagle nie będę musiał z jakimś prefiksem się bawić, etc.

Pozdrawiam.
Usługa Net24 jest zależna od posiadania linii telefonicznej.Możesz wziąść najtańszy abo w TP Socjalny za 28.06 z vat(wyjdzie taniej niż w TP gdzie musiałbys mieć abo za 50 z vat).Za przeniesienie nic nie płacisz.Usługa NET24 wykorzystuje kable TPSA.

#147357  autor: derekpl
 29 sty 2007, 22:01
klania sie lenistwo, albo wtorny analfabetyzm, temart doglebnie juz byl walkowany, wystarczylo przeczytac, czy to posty, czy zajzec na strone Netii

#147359  autor: Prometo
 29 sty 2007, 22:06
derekpl pisze:wtorny analfabetyzm,
No właśnie wtórny analfabetyzm :mrgreen:

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl