• Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.

#146579  autor: Anm88
 27 sty 2007, 23:28
Ogólnie stronka zapowiada się moim zdaniem bardzo ciekawie. U mnie na kompie musze ją przewijac na szerokosc moze to z winy mojej przeglądarki sprawdźcie to. Ja mam FF. Poprawcie błędy bo znalazłem kilka. Ogólnie pracujcie nad stroną a będzie dobrze:)

#146584  autor: przemek910
 27 sty 2007, 23:31
siwy_90 pisze:Witajcie! po intensywnej pracy z kolega otworzylismy strone internetowa, nasza pierwsza. prosze was o pisanie waszego zdania na temat nowej stronki. www.redfox.za.pl
Mogę wiedzieć czemu to znajduje się w tym dziale? :?

#146588  autor: siwy_90
 27 sty 2007, 23:36
stronka znajduje się w tym dziale ponieważ są na niej treści związane z E398 :)

Dziękuje za wszystkie komentarze i spostrzezenia. zapraszam rowniez na forum www.redfox.fora.pl

#146606  autor: orB
 28 sty 2007, 00:36
kin pisze:
siwy_90 pisze:Witajcie! po intensywnej pracy z kolega otworzylismy strone internetowa, nasza pierwsza. prosze was o pisanie waszego zdania na temat nowej stronki. www.redfox.za.pl
Mogę wiedzieć czemu to znajduje się w tym dziale? :?
Ta wiedza raczej Ci się nie przyda :-)

Do autora: Zajrzyj do przyklejonego tematu, albo chociaż spójrz jak są nazwane pozostałe. No i jak coś jest nie tak to popraw.

#146660  autor: b@sho
 28 sty 2007, 10:36
poki co ciezko ocenic bo stronka dopiero wystartowala. proponuje jesli jest to stronka o e398 opisac na niej rozne problemy ktore z nia moga byc itd, oraz takie podstawy jak wgrywanie gier itd. bo ludzie ciagle nie potrafia z google korzystac... dzial download, narazie bardzo skormny, przydaloby sie wiecej programow wrzucic itd. to tyle poki co, bo naprwde w tej chwili ciezko powiedziec co autorzy chca na tej stronie umieszczac

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#146663  autor: siwy_90
 28 sty 2007, 10:47
Dział download wkrotce zostanie rozbudowany.

Stronka ma całkiem nowy wygląd !!

Prosze o wasze opinie :):)

[ Dodano: 2007-04-08, 13:51 ]
Może teraz ktoś oceni stronke ?? :D Istnieje juz chwile i ma swoich uzytkowników . Co jeszcze mozna zmienić ?? Strona ma nową domene i serwer .

zapraszam www.gsmstar.net

#174080  autor: damist
 14 kwie 2007, 21:10
mi sie bardzo podoba 8) to najlepsza strona w calym internecie o tej tematyce

#174082  autor: b@sho
 14 kwie 2007, 21:13
damist pisze:to najlepsza strona w calym internecie o tej tematyce
to malo stronek na necie widziales :wink:

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'