Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Trochę zboczę z tematu. Ale szkoda że w tv nie ma programu o komórkach itd. Jeszcze jakby prowadzący krytykował operatorów było by super. Przeciętny widz, który nie ma internetu tylko mu reklamy fonów pozostają.Hersh pisze:Sądzę że na wszystko przyjdzie pora - na reklamę TV również
Na itv przecież jest. Nazywa się moje logo news. Niestety szkoda tylko, żę prowadzący jest w niektórych kwestiach bardzo niekompetentny, ale rekompensują to konkursy z nagrodami. Ostatnio mówili np. o MVNO, oraz często poświęcają czas P4, a po za tym jak w programi o komórkach np. testy nowych telefonówMarketing pisze:Ale szkoda że w tv nie ma programu o komórkach
czytaj ze zrozumieniem - napisalem czy "tylko krytyka sie nalezy"Marketing pisze:Dziennikarstwo musi być niezależne a że operatorzy dają ciała krytyka wychodzi sama przez się.
jeste jeszcze Gadzet na TVN24...Marketing pisze:Ale nie każdy ma itv
Nic specjalnego. Ale ja naprawdę mam powody by się wciskać w takie cośRokko pisze:Na 30 miesiecy - samobojca. Przeciez to 2,5 roku. Co oni ci dali ze sie wpakowales w cos takiego?
porazka program, a prowadzacy porazka do potegi N.amfi pisze:jeste jeszcze Gadzet na TVN24...
I dobrze!DagaSan pisze:aaa - nie udalo mi sie przejsc przez MONITOR
[odrzecaja wszystkich, ktorzy maja ponad 500PLN zaleglosci]
w trakcie mojej wizyty na Panskiej odeszlo z kwitkiem z 15-20 osob
a podobno z poprzedniej godziny jeszcze wiecej osob sie pozegnalo
tylko ze ci sprzedali swoje foniki moga sie lekko zdziwic jak p4 ich skasuje na 2000zl za to...DagaSan pisze:bylem dzis na "wolumen'ie" [bazar elekroniki w waw-ie]
juz sie pojawily tele z P4 [testowane]
ekipy zmieniaja IMEI i luzacko sprzedaja
Polacy to potrafia
Możliwe, że tak, ponieważ na nieoficjalnym blogu P4 przedstwaino oficjalne stanowisko P4, w którym stwierdzono, że do testów będą wydawane też Motorole Serii Vx. Mozna z tego wnioskowac, że będa jeszcze podpisywac nowe umowy na testowanie sieci.dawideo pisze:A ja mam takie pytanko czy mam jeszcze szanse na załapanie sięna te testy??? Jak sądzicie??? co prawda zarejestrowałem się dziś. ( niedawno siędowiedziałem o tej akcji) ale widze że ona trwa już2 miechy no to chyba małe szanse co??
Testy nie trwają dwóch miesięcy tylko ledwo dwa tygodnie. Rekrutacja nadal trwa także myślę że masz całkiem realne szanse jeszcze się załapać. A z jakiego miasta jesteś?A ja mam takie pytanko czy mam jeszcze szanse na załapanie sięna te testy??? Jak sądzicie??? co prawda zarejestrowałem się dziś. ( niedawno siędowiedziałem o tej akcji) ale widze że ona trwa już2 miechy no to chyba małe szanse co??
Hersh pisze:A z jakiego miasta jesteś?
Czasem warto spojrzeć na pole profildawideo
Cichy Czytelnik
Model telefonu: k750i
Sieć: Era