• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#141560  autor: Wąglik
 14 sty 2007, 18:00
b@sho pisze:oprych w se akurat nie wiem jak to jzrobic, ale napewno mozna to jakos obejsc :wink: powiedzialem ze wszystko zalezy od marki, a nie widze zeby dr_martin mial napisane ze ma se :wink:
no u mnie tego się nie da obejść... BIRD M08 to taki K750 za 1/3 ceny i z klapką...
Pozatym mam z sima wycięty sam chip i uzywam dwóch kart w jednym telefonie... można sobie wymienić kartę z w salonie... ale nawet niewiecie jak się spociłem wycinając chip z kart :| i nie chcę wymienić by spieprzyć kartę przy wycinaniu.... co miałbym powiedzieć w salonie przychodząc na następny dzień po jeszcze jedną? ;-)

#141570  autor: przemek910
 14 sty 2007, 18:30
dr_martin pisze:co miałbym powiedzieć w salonie przychodząc na następny dzień po jeszcze jedną? ;-)
Pójść do innego salonu ;)

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#142708  autor: Th0mas
 18 sty 2007, 12:07
Pawrzes pisze:A ja przy okazji mam pytanie tak aby nie zakładć nowego tematu:
Czy zamawiając bezpłatny starter POP ze sklepu orange.pl to dostaniemy taką standartową czarną kartę Orange a taryfę będziemy mieli "Nowy POP" czy będzie to karta w barwach Popa :?:
Będzie czarna. Zamawiałem w poprzedniej promocji darmowych starterów i była czarna.

[ Dodano: 2007-01-18, 12:11 ]
dr_martin pisze:Pamiętam jak kiedyś wszyscy narzekali na napis "IDEA MIŁEGO DNIA" mnie on dalej wkurza..
A ja wymieniłem kartę i mi tego brakuje :/

#143253  autor: konrad
 19 sty 2007, 17:20
dla chetnych na ten starter , nowy regulamin
warto przeczytac