No to ja Ci opisze tą zmianę z k750i na W800.Cały opis potrzebnego oprogramowania i softu do jego wgrania i sposobu w jaki to masz zrobić znajdziesz na
tej stronie.Ja zmieniłem soft ale jak pewnie się domyślasz kończy się to utratą gwarancji ale wiadomo można wrócić do oryginalnego softu.A co do tej zmiany to tak,wgrałem ten soft od W800.Do niego dograłem sterownik dźwięku od W900 dzięki czemu mam o wiele głośniejsze Mp3 a gdy masz wysoki bitrate piosenki to niskie tony są rewelacyjne.Potem wgrałem hybryde sterownika aparatu od k800i.Zdjęcia w ciągu dnia są rewelacyjne ale za to gdy masz ciemno to pojawia się widoczne ziarno ale przecież telefon ten nie ma dobrego doświetlenia więc nie oczekujmy cudów.Wcześniej wgrałem ten soft od W800 ale w inny sposób niż jak mam teraz i inny sterownik aparatu to telefon wariował.Aparat się wyłączał bez zrobienia zdjęcia albo robił i nie zapisywał.Czasem zdjęcia w galerii pokazywał jak ikonki i trzeba było wyłączyć i włączyć telefon.Teraz przy obecnej konfiguracji telefon działa idealnie.A i jest jeszcze wiele innych możliwości tuningu k750i jak np:
1)Zmiana sterownika do dzwonków,do zestawu BlueTooth itp
2)stworzenie black-list czyli umieszczasz tam telefony od których nie chcesz dostawać sms'ów oraz blokuje połączenia od nich
3)Wiele patchy których opis znajdziesz na tym forum co linka Ci podałem w tekście.
4)Zwiększenie pojemności skrzynki wiadomości do nieograniczonej liczby wiadomości tak jak ma to miejsce w symbianach z tym że przy około 1000 sms'ów telefon wariuje,nie odczytuje poprawnie tych sms'ów.
Ogólnie kupując ten telefon nie wiedziałem że aż tak można ten telefon usprawnić ale przestrzegam Cię przed instalowaniem za dużej ilości patchy bo telefon zacznie po prostu działać źle,może się wyłączać itp.