• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 36 z 57
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 57

#141735  autor: frgt/10
 15 sty 2007, 16:32
szonek pisze:ak dla mnie to nie ta półka jeśli chodzi o przedsiębiorstwa, żeby zajmowali się takimi tanimi trikami jak handlowanie danymi
To jest właśnie ta półka ;)

http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?p=292477#292477

#141741  autor: szonek
 15 sty 2007, 17:02
...co?.. bo?..

#141752  autor: b@sho
 15 sty 2007, 18:02
tak szonek strasznie sie nakrecam :mrgreen: wymieniasz sposby ale je tez mozna obchodzic :wink: zreszta wtym temacie nie o tym gadamy... a danymi to nawet przychodnie czlowieku handluja, wiec co dopiero taka firma jak p4... ci co byli latwowierni za bardzo to nawet pewno podali peselek, a z cudzym peselkiem to mozna juz duzo zrobic, ale juz kiedys o tym rozmawialismy.
co do p4 to ciekawi mnie jak to bedzie jak juz wejda na rynek. ciekawe czy zostawia usluge bezplatnych polaczen w sieci. bo jesli tak to infrastruktura plusa bedzie miala ciezkie czasy...

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#141753  autor: przemek910
 15 sty 2007, 18:05
Nawet Multimedia handluje danymi osobowymi :mrgreen:

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#141754  autor: Rokko
 15 sty 2007, 18:31
no ale panowie zaznaczajac maly kwadracik z napisem czy zgdzacie sie na przetwarzanie danych sami decydujemy sie na ten krok.nie ma co psioczyc.

#141768  autor: Hersh
 15 sty 2007, 19:35
juz zaczynaja spamowac maila, oto ich mail:
To dosyć zabawne bo najpierw wszyscy narzekają że nie napisali maila z info o niezakwalifikowaniu się do testów. Jak go napisali to padają zarzuty że spamują. Trudno to nazwać spamem skoro możesz zrezygnować z dalszego otrzymywania od nich maili. Tak źle i tak niedobrze :)
Myślę że czego by nie zrobili to 'zawodowi krytycy' których wszędzie pełno i tak będą wieszać na nich psy.

:smt006

#141778  autor: amfi
 15 sty 2007, 20:12
dokladnie... nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzymal heheeh

jesli ktos uwaza ze go spamuja to niech im wysle maila z rezygnacja i czesc :)

amfi

#141822  autor: oprych
 15 sty 2007, 22:36
Oczywiście, żę samo ich słowo o usunięciu z baz danych nie jest nic warte, a często brak zgody na przetwarzanie danych osobowych skutkuje brakiem kontynuacji rejestrowania.
frgt/10 pisze:Jak mi nie odpiszą to dostaną trochę mniej oficjalnego maila
Mam nadzieję, że to tylko żart :?

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#141823  autor: Prometo
 15 sty 2007, 22:47
kin pisze:Nawet Multimedia handluje danymi osobowymi
A kto nie handluje, firmy na tym zbijają duże kokosy a ustawą o ochronie danych osobowych to sobie można tyłek wytrzeć.

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#141826  autor: Marcin
 15 sty 2007, 23:01
oprych a dlaczego masz nadzieje że to tylko żart?

#141832  autor: b@sho
 15 sty 2007, 23:19
amfi ja juz od p4 dostalem pare maili, wiec kazdy kolejny jest dla mnie spamem :wink: zrezygnowac mozna,ale juz raz rezygnowalem a potem jednak mail kolejny od nich przyszedl. no ale nie wazne. pozatym jak juz wczesniej pisal ktos p4 jest nie powazna firma, chodzi tu o informacje a raczej ich brak. zreszta nie chce mnie sie juz o tym pisac, bo i tak zaraz ktos bedzie wciskal swoje 5groszy w moje wypowidzi :mrgreen:

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#141838  autor: gomez1982
 15 sty 2007, 23:36
oprych frgt/10 to zrobi znam go bardzo dobrze i wiem że jest do tego zdolny :mrgreen: .A poza tym się mu nie dziwię podobnie jak innym że dzwonili,mówili że mają czekać na list a potem listu nie ma tylko e-mail że "sorry ale mamy Ciebie tam gdzie słoneczko nie dochodzi ale możemy dać Ci buzi na pocieszenie i dostaniesz 50 zł" to jest absurd.Jeśli mówią że dostanie się list to się go wysyła a nie ludzi w bambuko robią.A poza tym te ich niskie ceny że tylko Orange jest od nich droższy.Tragedia panowie.Jak każdy z nas liczył na rewolucje w stylu HEYAH a się jednak przeliczył.

#141846  autor: Pawrzes
 15 sty 2007, 23:58
gomez1982 pisze:A poza tym te ich niskie ceny że tylko Orange jest od nich droższy.Tragedia panowie.Jak każdy z nas liczył na rewolucje w stylu HEYAH a się jednak przeliczył.
To jest tylko test!

P4 to jest operator sieci NAZWA NIEZNANA który dopiero gdy wystaruje oficjalnie przedstawi swoją ofertę komercyjną.

Pozdrawiam

#141854  autor: oprych
 16 sty 2007, 01:06
Marcin, ano dlatego, że moim zdaniem jakieś rzucanie bluzgami w meilu, który zapewne przeczyta zwykły konsultant i wyrzuci do kosza jest zwykłą dziecinadą-o ile to o to chodziło mówiąc mniejoficjalny meil.
gomez1982, a może poprostu te osoby nie wypadły zbyt dobrze przy rozmowie? Nie chcę tu nikogo obrażać, ale chyba niektórzy myślą, że P4 rozda te telefony do testów byle komu :?

Najczęściej na rozmowach w sprawie pracy też się słyszy "skontaktujemy się" co nie znaczy, że to zrobią.

#141861  autor: Rokko
 16 sty 2007, 07:02
gomez1982 pisze:Tragedia panowie.Jak każdy z nas liczył na rewolucje w stylu HEYAH a się jednak przeliczył.
a co znasz juz ich oferte jaka bedzie po testach?tak zle jest, takie wysokie ceny?nie zma twojej sytuacji, ale moze faktycznie przez telefon nie wzbudziles u nich zaufania.

#141862  autor: frgt/10
 16 sty 2007, 07:05
oprych pisze:a może poprostu te osoby nie wypadły zbyt dobrze przy rozmowie? Nie chcę tu nikogo obrażać, ale chyba niektórzy myślą, że P4 rozda te telefony do testów byle komu :?
W takim razie przez telefon nie podaje się informacji, że zakwalifikował się pan dalej i niedługo otrzyma pan login i hasło bla bla bla i umówimy się na spotkanie. Tak mi powiedziano.

Poza tym dostałem odpowiedź na mojego maila:
Kod: Zaznacz cały
Dziêkujemy za przes³anie wiadomo¶ci.

Skontaktujemy siê z Tob± tak szybko, jak bêdzie to tylko mo¿liwe.

Nadchodzi4.com  

Śmiech na sali - napisane ot tak na odczepnego ;/ No cóż, w moim oczach są spaleni, reszta może sobie gadać co chce.

[ Dodano: 2007-01-16, 07:09 ]
oprych pisze:Mam nadzieję, że to tylko żart :?
Nie, to nie żart. Mail kontaktowy jest po to by się kontaktować. Nie zapychać im skrzynkę. Przykro mi, ale wiem co mogę, czego nie.

re

#141869  autor: amadeo
 16 sty 2007, 08:51
ja też zgłosilem się do testów i lipa-natomiast wysłałem email odnośnie usunięcia maoich danych jakie wysłałem i cisza...., nie zdziwiłbym się gdyby te dane zostały sprzedane w celach marketingowych....ba juz dzwonili z Poznania z firmy czy niebyłbym chętny na uczestnictwo w spotkaniu odnośnie opinii na temat kosmetyków...... :shock:

baba dostała odpowiednią odpowiedź :evil:

Obrazek

#141871  autor: oprych
 16 sty 2007, 08:55
frgt/10 pisze:W takim razie przez telefon nie podaje się informacji, że zakwalifikował się pan dalej i niedługo otrzyma pan login i hasło bla bla bla i umówimy się na spotkanie. Tak mi powiedziano.
A wolałbyś usłyszec np. nie nadaje się pan do testów?
Wtedy byłoby narzekanie, że p4 jest chamskie i bezczelne.
frgt/10 pisze:Mail kontaktowy jest po to by się kontaktować
Owszem, ale jeśli myślisz, że jak im nawrzucasz coś to zmieni, to jesteż w sporym błędzie, natomiast prawdziwy i autentyczny śmiech na sali spowoduje w BOK u konsultantów, którzy tą "korespondencję" odbiorą, ale w sumie to Twój problem

#141872  autor: frgt/10
 16 sty 2007, 09:03
oprych pisze:A wolałbyś usłyszec np. nie nadaje się pan do testów?
Wtedy byłoby narzekanie, że p4 jest chamskie i bezczelne
Więc lepiej jest kłamać? Oj chyba jednak nie.
oprych pisze:Owszem, ale jeśli myślisz, że jak im nawrzucasz coś to zmieni, to jesteż w sporym błędzie, natomiast prawdziwy i autentyczny śmiech na sali spowoduje w BOK u konsultantów, którzy tą "korespondencję" odbiorą, ale w sumie to Twój problem
Ale kto powiedział, że ja im nawrzucam? Napisałem list mniej oficjalny, a to nie oznacza, że wyzwę ich od nie wiadomo kogo i będę przeklinał. Nie miej mnie za jakiegoś prostaka co to pierwszy raz wszedł między ludzi z miasta ;). Skąd Wy bierzecie takie, za przeproszeniem, głupie pomysły? Nie bój się, ja mam duże doświadczenie w załatwianiu spraw drogą mailową związane z moją "pracą dorywczą" i wiem jak pisać by uzyskać zadowalający efekt.

Ja po prostu chcę wyjaśnić całą sytuację. Bardzo dobrze, że spisałem sobie nazwisko konsultantki, z którą rozmawiałem i numer to będzie mi łatwiej dochodzić swojego.

#141875  autor: oprych
 16 sty 2007, 09:12
frgt/10, dlatego zapytałem parę postów wyżej, czy mówiąc "mniejoficjalny" chodzi o nawrzucanie.

A czy nie lepiej załatwić to przez ich telefoniczny BOK(o ile takowy posiadają, albo jakiś numer do kontaktu),niż otrtzymać od nich skopiowaną standardową odpowiedż?

• Strona 36 z 57
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 57
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36