• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #141037  autor: anglik
 12 sty 2007, 21:57
mam zamiar kupic w lutym N73 :mrgreen:
ale wyszla ostatnio N73 MUSIC EDITION i do tego czarna :shock:
i mam dylemt czy jest sens doplacac za wieksza karte sd i lepszy zestaw sluchawkowy i czarna obodowe w N73 MUSIC EDITION czy kupic zwykla N73 :?:

http://www.git.conto.pl.wrzuta.pl/film/ ... ex_telefon

#141054  autor: nonetmen
 12 sty 2007, 22:48
Takie porównanie jest zbedne i tylko nie potrzebnie zasmieca forum. Mam nadzije ze admin sie tym zajmie i zrobi to co do niego nalezy.

Przeciez to logiczne ze jak sie kupi n73 to bez problemu mozna wgrac music edition

#141063  autor: Forest
 12 sty 2007, 23:20
Moim zdaniem nie warto wydawać więcej kasy na Music Edition. Na allegro muzyczna educja pojawiła się nie dawno a kosztuje coś koło 2000 zł chyba. Lepiej kupić zwykłą N73 i zmienić soft na Music Edition + dokupić kartę pamięci 2 GB. Poprostu wyjdzie taniej.
nonetmen pisze:Takie porównanie jest zbedne i tylko nie potrzebnie zasmieca forum. Mam nadzije ze admin sie tym zajmie i zrobi to co do niego nalezy.
Wybacz, ale na forum jest chyba 15 moderatorów i to oni decydują czy temat będzie usunięty. A po za tym nie każdy musi się na wszystkim znać. Po to jest forum, żeby ludziom pomagać i nawet nieraz odpowiadać na banalne pytania.

HTC U12+ Black + Goodram 64GB USH-I U3 95/90MB

#141072  autor: adiq1033
 12 sty 2007, 23:43
Nokia N73 Music Edition
1680zł
http://www.allegro.pl/item157228252_nok ... locka.html

1800zł(opcja "kup teraz"-mozna takze wylicytowac)
http://www.allegro.pl/item155546310_n73 ... biala.html

1650zł
http://www.allegro.pl/item157378832_now ... _lata.html

Zatkało mnie,kiedy zobaczyłem liczbę 2000zł za ME :shock: @body,troszkę się pomyliłes.Ja bym wolał kupic Music Edition,m.in. ze względu na obudowę.Czarna,elegancka i mało spotykalna wśród ludzi.A te lepsze słuchawki i karta 2Gb to mały "figiel".Jeżeli masz na tyle kasy i podoba ci się,to dlaczego by nie :?: :-D

#141086  autor: Forest
 13 sty 2007, 00:19
Mówiąc o allegro mam na myśli zawsze Super Sprzedawce, sklep itd. Wiadomo, że od zwykłych ludzi z paroma komentarzami kupisz taniej.

HTC U12+ Black + Goodram 64GB USH-I U3 95/90MB

#141109  autor: dechomenon
 13 sty 2007, 01:17
a ja dzis 1 min przegrałem aukcje na moją N73 hehehe no trudno...bede walczył dalej!

#141137  autor: piotrz
 13 sty 2007, 09:19
było takie porównanie....wyszło że lepiej kupićzwykłą n73+ czarna obudowa+karta

#141140  autor: MATIZ
 13 sty 2007, 09:38
Ja też sądzę że lepiej jest kupić zwykłą N73 i najwyżej dograć oprogramowanie z ME, dokupić większą kartę i lepsze słuchawki. Chociaż taka cała czarniutka N73 jest ładniejsza. Zależy czy masz dużo kasy do wydania 8)

#141148  autor: dawid333
 13 sty 2007, 10:57
Chyba zapominieliscie o sluchawkach :wink: :wink: Ale jesli nie sa o niebo lepsze to nie warto doplacac no chyba ze Cie na to stac. Bo jak Cie stac to doplac. Czarna obudowa jest ladniejsza(wiem , wiem to kwestia gustu :mrgreen: ) i ma wieksza karte pamieci (chociaz i to mozna dokupic). Wybor nalezy od Ciebie. PZDR.

#141158  autor: adiq1033
 13 sty 2007, 11:17
No w ten sposób tez można,wkońcu po co przepłacac ?
Swego czasu na allegro nie widziałem żadnych paneli do N73,a teraz są aż trzy(W tym czarna),każdy po 60zł.

#141356  autor: piotrz
 13 sty 2007, 21:37
dawid333 pisze:Chyba zapominieliscie o sluchawkach
Każde słuchawki nokii są do bani...Lepiej kupić zesetaw AD-16 i ep-630

#141727  autor: anglik
 15 sty 2007, 15:44
nonetmen pisze:Takie porównanie jest zbedne i tylko nie potrzebnie zasmieca forum. Mam nadzije ze admin sie tym zajmie i zrobi to co do niego nalezy.

Przeciez to logiczne ze jak sie kupi n73 to bez problemu mozna wgrac music edition

:D ale ty jestes infantymnym dzieciakiem lepiej napisz ze masz n95 a nie n93 :mrgreen:
pewnie w saturnie (market) bawisz sie tel i mowisz ze taki masz :mrgreen: a co do ADMIN to jest ich praca(zabawa) na forum i oni decyduja co i jak WAZELINKO :mrgreen:

http://www.git.conto.pl.wrzuta.pl/film/ ... ex_telefon

#142900  autor: Kuller
 18 sty 2007, 21:00
Zależy co będziesz robił, jak chcesz słuchać muzyki to bierz N73 ME ale jak nie masz zamiaru słuchać tylko muzy to bierz zwykłą. Ale zwykła jest ładniejsza, jak Ci zależy to sobie dograsz oprogramowanie z MUSIC EDITION i będzie. Przyjemnych zakupów.

#157063  autor: KPMKAT
 25 lut 2007, 23:33
Odświeżając - czy po wgraniu softu ME jest możliwość korzystania z A2DP - bo wiem ze podstawowa wersja N73 nie miała tej opcji a w oryginalnej N73 ME A2DP jest !
Teraz nei wiem czy to zależy od softu, czy też może jest to sprawka hardware ???