Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Zainstalowałeś już jakąś gierkę? czy dopiero zabierasz się do tego? Ja mogę polecić jeszcze program MobiMB Mobile Media Browser w nim instalacja przebiega na zasadzie "przeciągnij i puść"katran pisze:Witam. Chciałbym się dowiedzieć paru rzeczy o programie PC Suite oraz wgrywaniu gier do Nokii 6020. Ściągnąłem sobie ten programik. Po uruchomieniu pokazuje sie menu. Domyślam się że instalowanie gier wykonuje sie w zakładce "instaluj aplikacje"
Mużesz usunąć ją z pozimu telefonu (normalnie usuń)katran pisze:Czy bez problemu będę mógł potem usunąć grę która nie będzie mi odpowiadać?
Raczej nie spotkałem się z tym.katran pisze:Czy poprzez takie wgrywanie gier i innych aplikacji można uszkodzić telefon?
Prawie wszytsko co jest w javie, jest przezczone na nokie i na podobne modele.katran pisze:Jakie jeszcze oprócz gier można zainstalować oprogramowanie na tym telefonie?
Łatwiej bedzie jak będziesz miał konkretne pytaniakatran pisze:Byłbym wdzięczny za wszelkie porady co do instalacji różnego oprogramowania na tym telefonie.
Nie ma na to szans...Przynajmniej jeśli chodzi o pliki javoskiekatran pisze:Mam pytanie:czy nieodpowiednie pliki mogą w jakiś sposób uszkodzić telefon?
nie ma z tym problemuCzy bez problemu będę mógł potem usunąć grę która nie będzie mi odpowiadać?
to już się pytałeś...nie uszkodzą. można zainstalować różne aplikacje np. poradnik do drinków czy mapa polski lub rozkład jazdy atobusów...Jest tego dużo ale nie udoskonalisz nimi telefonu czyli np. nie dadzą Ci możliwości wgrywania mp3Czy poprzez takie wgrywanie gier i innych aplikacji można uszkodzić telefon? Jakie jeszcze oprócz gier można zainstalować oprogramowanie na tym telefonie?
Jeszcze nie instalowałem dlatego chcialem sie dowiedziec wszystkiego najpierw. Mysle ze lapiej dwa razy sie o cos zapytac niz raz zepsuc. Moje pytania moga wydac sie smieszne ale nigdy nie mialem doczynienia z takimi zagadnieniami.babeo pisze:Zainstalowałeś już jakąś gierkę? czy dopiero zabierasz się do tego?
uruchomić możesz to co znajdziesz. Pierwsze co przychodi mi do głowy: słowniki, rozkłady jazdy tramwajów/autobusów, kompas, programy samemu napisane ... aż cięzko to wymienićkatran pisze:ale moze ktos zna jakies ciekawe funkcje ktore mozna uruchomic na tym telefonie?