• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.

D750i czy K750i?

D750i
2
15%
K750i
11
85%

#137403  autor: adiq1033
 29 gru 2006, 23:48
No i pozostaje kwestia klawiszy ponoć na D lepiej się pisze nie wiem nie sprawdzałem.
Własnie bawiłem się chwilę D750i,ale "bawiłem" w znaczeniu,że pochodziłem troszkę po Menu,odsłuchałem kilku dzwonków,chwilke przesuwałem ochronę na obiektyw :-D Ciekawi mnie ten układ klawiszy.SMSów nie pisałem ani na tym,ani na tym telefonie.Jednak mając darmowe minuty do wszystkich sieci(Era),wątpie,abym pisał esemesy.

#137483  autor: martins
 30 gru 2006, 11:41
Jak bym mial wybrac to zdecydowanie D. Ale to chyba tylko z przywiazania. Korzystalem z niego rok i okazal sie niezawodny. Soft z ery nie przeszkadzal mi ani troche i nawet mialem go ustawiony jako glowny motyw. I wydaje mi sie ze nie ma to wplywu na osoby korzystajace z tej sieci. Problemem moze sie to okazac dla uzytkownikow innych sieci.