• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #133284  autor: sebagit
 16 gru 2006, 12:53
Dostałem z rachunkiem ulotkę informującą że po świętach wszyscy abonenci usługi NET24będą mieli przyśpieszony internet bez podpisywania dodatkowych umów i podwyzki abonamentu. Jednocześnie przepraszają w niej za niedogodności jakie mogą się z tym wiązać czyli chwilowymi przerwami w działaniu usługi. Dzwoniłem w tej sprawie na infonetię ale niestety konsultant nie był zbyt kompetentny i niewiele mi powiedział. dlatego zwracam sie do bywalców forum z zapytaniem czy dotyczy to również osób z podpisaną umowa terminową z promocją 5 razy szybciej. Wg tego co pisało w tej ulotce po świętach powinna zostać zwiększona prędkość z 640 na 1024 kbs z góry dziekuję za odpowiedz.

#133337  autor: PiotrG-dz
 16 gru 2006, 14:44
Z tego wynika że Netia się stara a to duży plus dla niej :)

#135109  autor: kamilgruszka
 22 gru 2006, 21:10
mój kumpel w raciborzu już ma szybciej. miał 640 kb/s a teraz ma megabit. tez o tym myslalem zeby se to zrobic na neostradzie ale mi sie nie chce cesji robic ;-))

#138156  autor: Marcin
 01 sty 2007, 17:15
A ja mam net24, i nic do mnie jeszcze nie przyszlo,żadne powiadomienie.Może to tylko wybrani :smt105

#138165  autor: PiotrG-dz
 01 sty 2007, 18:00
Zadzwoń pod *88 i tam się może czegoś dowiesz. :wink: