Jestem od niedawna posiadaczem k 750i. Wszystko było wporządku aż do czasu kiedy zaczął spowalniac swoją prace. Teraz aby uruchomic jakąkolwiek aplikację potrzeba mu dużo więcej czasu. Co z tym zrobić .Czy to jakaś wada , czy powód tkwi w jego sterownikach. Jak to naprawić??
Pozdrawiam Andrzej.
Ostatnio zmieniony 01 sty 2007, 18:17 przez andrzej123456, łącznie zmieniany 1 raz.
Jaka masz kartę pamięci?I ile masz na niej wolnego miejsca?Ile masz wolnego miejsca w pamięci telefonu?Bo to ma głównie wpływ na działanie tego telefonu.Ja mam pamięć telefonu pusta i telefon śmiga aż miło.
Wiesz opisz troszkę szerzej jeśli możesz problem.
W jakiej sieci masz telefon, gdzie był kupiony, jaką masz kartę pamięci, wreszcie ile masz wolnego miejsca w pamięci telefonu oraz na karcie pamięci. Może masz zainstalowane jakieś dodatkowe gry, aplikacje
Ciężko tak 'w ciemno' zgadywać jaka jest przyczyna tego problemu...
Telefon jest w sieci PL Plus.Kupiony w salonie tej sieci. Karta pamięci memory stick duo 64MB.Wejscie w menu telefonu zachdzi dluzej niż na początku jak go kupiłem.Poruswzanie się po menu równiez jest spowolnione.Nie można zrobić zdięcia, poprostu nie jest ono zapisywane do pamieci ani telefonu ani do karty.Natomiast można zapisać pliki video z kamerki.Pamięć jest całkowicie wyczyszczona z poprzednich zdięć i filmików. Czy mogły zostać usunięte przypadkiem jakieś sterowniki z tego telefonu ? Jesli tak to skąd je porać?