Wiecie co czepiacie się wszystkiego czego się da, zamiast wziąć i pomóc, krytyka to jest pozytywna rzecz, macie rację będę pisał z Polskimi znakami od dzisiaj, a co do treści które się tam znajdują, to nawet sami się nie spodziewacie skąd pochodzą i jak bardzo prawdziwe są, tych screenów na pewno nie idzie znaleźć byle gdzie, sam sobie ich nie zrobiłem, co tylko może potwierdzać, że te informacje są w większości wiarygodne. Co do innych redaktorów jestem otwarty na propozycje, wiadomo, że w kilka osób idzie zdziałać więcej, co do reklamy to staram się go reklamować gdzie tylko się da, nie wiem jak mi to idzie ale liczba wejść sama mówi za siebie, 500 do 600 unikalnych wejść dziennie coś jednak znaczy, kilkadziesiąt maili czy rozmów na gg co dzień świadczy o tym, że ludzie są rządni informacji a ja staram się im to dać, nie wciskam im kitu bo to co publikuje jest pewne, oprócz terminów niestety, bo te z dnia na dzień się zmieniają, a cytowanie jednej z wielu notek, które pojawiły się na samym początku działalności bloga nie jest za bardzo na miejscu, liczy się wszystko a nie tylko wybrany kawałek. Oficjalnych informacji tam nie ma bo takich nikt mi nie da, są tylko informacje z p4, niestety nie powiem skąd ja mam. Tyle moich wyjaśnień, jeżeli ktoś ma jakieś ale to piszcie do mnie