• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #137062  autor: rojek666
 28 gru 2006, 20:14
Witam
Zastanawiałem sie czy nie wziać sobie tela w promocji Era MIX i taryfa FUN, zastanawia mnię tylko jedna sprawa, a mianowicie:
w tej chwili rozmowy sa po 70gr do wszystkich sieci, a chodzi o to że naprzykład skończy sie ta promocja z końcem stycznia i wejdzie jakaś nowa taryfa gdzie np; rozmowy będa po 30gr do wszystkich sieci (zakałdam hipotetycznie) to czy:
a) bede mógl zmienić taryfę,
b) bede zmuszony przez dwa lata być w tej taryfie FUN i placić za rozmowy 70gr.
Z góry dzięki za informację.
Pozdrawiam

#137231  autor: Irek
 29 gru 2006, 15:23
W Era Fun jest tylko jedna taryfa. Połączenia poza sieć nie są w promocji. Jeśli operator zmienić stawkę za połączenia na mniejszą to powinien o tym powidadomić abonentów. Jeśli wprowadzi drugą taryfę z niższymi cenami za połączenia i będziesz chciał z niej skorzystać będziesz musiał się dowiedzieć czy jest możliwość przejścia na nową taryfę. Zazwyczaj tak jest, ale trzeba wtedy uiścić stosowną oplatę np. taka sytuacja miała miejsce w Mixie w Orange.

"And one more thing..."

#137325  autor: Jedi
 29 gru 2006, 20:23
IreQ pisze:Zazwyczaj tak jest, ale trzeba wtedy uiścić stosowną oplatę np. taka sytuacja miała miejsce w Mixie w Orange.
Właśnie nie, w Orange można zawsze zmienić taryfe i zapłacić te30zł, a w erze trzeba było do umowy dopisać kolejne 6 miesięcy za zmiane.

#137329  autor: PiotrG-dz
 29 gru 2006, 21:05
W Erze trzeba zapłacic przeszło 50 zł albo kiblować przez pół roku :smt011

#137342  autor: aga
 29 gru 2006, 21:44
tepsaslave pisze:W Erze trzeba zapłacic przeszło 50 zł albo kiblować przez pół roku :smt011
Ta sytuacja dotyczy abonamentu. Jak na razie w Erze Fun jest jedna taryfa, więc nie wiadomo jak będzie przy ewentualnej zmianie taryfy.

#137400  autor: Irek
 29 gru 2006, 23:32
Jedi pisze:
IreQ pisze:Zazwyczaj tak jest, ale trzeba wtedy uiścić stosowną oplatę np. taka sytuacja miała miejsce w Mixie w Orange.
Właśnie nie, w Orange można zawsze zmienić taryfe i zapłacić te30zł, a w erze trzeba było do umowy dopisać kolejne 6 miesięcy za zmiane.
A to nawet tak... nie wiedziałem. Nigdy mnie zbytnio Era Fun nie interseowała. Ale być może zmieni to się tak jak opisywałem. To będzie wtedy lepsze rozwiązanie. Dzięki za info.

"And one more thing..."

#137429  autor: rojek666
 30 gru 2006, 01:25
Dzięki za info. Jednak sie wstrzymam,możę cos nowego wejdzie to wtedy pomyśle :D
Pozdrawiam

#137431  autor: Irek
 30 gru 2006, 01:28
rojek666 pisze:Dzięki za info. Jednak sie wstrzymam,możę cos nowego wejdzie to wtedy pomyśle :D
Pozdrawiam
Przejdź do jakiegoś prepaida jak Ci na telefonie nie zależy, może lepiej na tym wyjdziesz.

"And one more thing..."