• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#136641  autor: bosman102
 26 gru 2006, 22:28
Orange pisze:Sam niedawno napisałes, że pieniądze to nie wszystko a założe się ze ponad połowa użytkowników Ery jest w tej sieci ze względu na Taniość.
Jeśli taniość to znaczy rozmowy poza sieć i bardzo mało w ramach sieci, a na stacjonarne nawet trochę i zero sms-ów to polecam samych swoich, nie ma definicji, kto jest najtańszy, zależy czy znajomych mamy w tej sieci czy w innej, czy jak byś poznał dziewczynę i już byście byli w stałym związku, kończyła by ci się umowa w orange, a ona miała by komórkę w erze to przedłużył by w orange czy poszedł do ery.I reasumując to jest takie gdybanie, która sieć jest najlepsza, Przypoinam jeszcze o sms-ach za 1 grosz w orange, z których tak się cieszycie a teraz o tym zapomniałeś ?

[ Dodano: 2006-12-26, 22:30 ]
kin pisze:bosman - jakie to oszustwo?
Wszyscy oszukują era liczy wysłane i odebrane, a orange ma niezły multi box, a tam sms-ów dziennie się wysyła co nie miara.

#136657  autor: Krisu6230i
 26 gru 2006, 23:40
Orange pisze:kin : dla mnie własnie podniecające jest to że Orange to światowa marka, ze moge byc w tej sieci. To dla mnie prestiż, bo jak ktoś wyzywa Orange za to, że jest 5groszy drożej niż w innej sieci to jest czysta kompromitacja, swiadczy to o człowieku, ze jest niezłym sknerą skoro 5gr to dla niego wielkie pieniądze.
bez przesady... orange nienawidzi sie za to ze po jej wejsciu Idea zdrozala i to bardzo bo to Era wlasnie byla zawsze doroga, sam przez ponad 4 lata bylem w Idei ale orange spowodowal zakonczenie mojej kadencji w tej sieci, szkoda.
a to ze porecz jest marka swiatowa nie oznacza ze mowinie o niej zle jest kompromitacja i nie oznacza tez ze jest naj...
ja nie jestem fanatykiem Ery choc sam amm tam tel za to jestem antyfanatykiem poreczy i tepsy. z teog powodu ze sa to firmy nie traktujace klienta powaznie. zobacze jak bezie w erze. narazie nei perzedluzalem umowy i ogolnie mi pasuje jak jest.
do obecnej sieci mam jedno ale male... promocja aw jakiej zakupilem tel i ogolnie moj abo jest dokkladnym odzwierciedleniem obecnej promocji 10lecia-siwatecznej i perwnie walę-w-tyłkowej. to jest kpina!
zamiast jechac na sprawdzonej ofercie sprzed roku powinni ogolocic pluas i porecz jeszcze lepsza nowa oferta , tym bardziej ze m,ieli okazje (chocby 10lecie).

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/

#136667  autor: Pawrzes
 27 gru 2006, 00:48
bosman102 pisze:Wszyscy oszukują era liczy wysłane i odebrane, a orange ma niezły multi box, a tam sms-ów dziennie się wysyła co nie miara.
Nikt tu nie oszukuje. Po prostu nie podali danych szczegółowych i tyle.

[ Dodano: 2006-12-27, 01:15 ]
Orange pisze:dla mnie własnie podniecające jest to że Orange to światowa marka, ze moge byc w tej sieci. To dla mnie prestiż
To jak ta sama sieć nazywała się "nieświatowo" Idea to Cię to nie podniecało i nie był to dla Ciebie prestiż? :roll:
Orange pisze:A kompromitacją z Twojej strony jest to, że masz T-Mobile Polska napisane :/ i kto tu sie podnieca. Nawet tej sieci w Polsce nie ma :| a tu juz sie zachwycasz prestiżem T-Mobile.
Kin poprostu ma już napisaną przyszłą nazwę sieci Era i nie wydaje mi się żeby to było kompromitacją... Na wiosnę będzie zmiana marki z Era na T-Mobile.
Orange pisze:Era to zwykła tania siec i nie w niej nie ma czym można było się pochwalić w świecie
A czym może się pochwalić Orange jeśli nie jest to "zwykła tania sieć" ? A czym była ta sieć gdy nazywała się Idea :?:

Pozdrawiam

#136721  autor: Orange
 27 gru 2006, 11:25
Ideą też sie zachwycałem. Bo uwazalemi uważam że jest najlepsza.

together we can do more

#136724  autor: Krisu6230i
 27 gru 2006, 11:45
Orange pisze:Ideą też sie zachwycałem. Bo uwazalemi uważam że jest najlepsza.
BYŁA, niestety. malo tego spokojnie konkurowala z era.
Pawrzes pisze:Kin poprostu ma już napisaną przyszłą nazwę sieci Era i nie wydaje mi się żeby to było kompromitacją... Na wiosnę będzie zmiana marki z Era na T-Mobile.
ktora to moze przyniesc wiele zlego jak mialo to w przypadku franc-zdziry.

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/

#136897  autor: kameT
 27 gru 2006, 23:29
Ehhh... każdy próbuje przebić każdego. A podają statystyki noworoczne?

3510i --> T630i--> 6230i --> 6230i / 3310 --> 6230i / 6060
--> 6300 / 6230i --> 6300 / W580i --> N82 / 6300 --> N82/ 6303 --> S8500(Wave) / N82 .
"The future starts today, not tomorrow!"

#136970  autor: b@sho
 28 gru 2006, 11:21
Jedi era tez ma darmowa barmke :wink: a kont mozna zalozyc ile sie chce :wink: ja mam z 7 :wink: pozatym co za roznica wedlug mnie wszystkie te dane sa za malo sprecyzowane... jest podana ogolna liczba, ale na jakiej podstawie to liczyli to nie mam pojecia... pozatym kazdy moze rzucic ze wylanych w sieci tyle smsow, bo nikt tego nie sprawdza i zabardzo nie ma jak skontrolowac co opy podaja do wiadomosci... nalezy do tego wszystkigo podejsc z duza rezerwa

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#137195  autor: Rokko
 29 gru 2006, 13:47
Czyli rozumiem, ze Plus nie opublikowal jeszcze wynikow?Przyznam, ze nie lubie wysylac smsow z zyczeniami, dlatego raczej nie podniose im w tej kwestii statystyki. Wole wykonac telefon. Zreszta wiekszosc zyczen smsowych to schematyczne przekazywane z telefonu do telefonu i pozniej czlowiek od kilku znajomych dostaje to samo. Nie chce sie ludziom wymyslac, szkoda.

#137223  autor: Rokko
 29 gru 2006, 15:15
e no to calkiem przyzwoicie, widze ze zachowali sie uczciwie i nie obejmuja bramek sms.