• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.

#133882  autor: bari
 18 gru 2006, 17:35
ja mam takie pytanie czy można w tym telefonie włączyć lampę błyskową na dłuższy czas czy tylko lampa błyska podczas robienia zdjęć?

I jeszcze jakby ktoć miał możliwość porównania aparatu w nokii 6280 i sony ericssonie K750i (D750i) jakość zdjęć i takie tam.

#133918  autor: Lupus82
 18 gru 2006, 19:29
2 dni temu kupilem 6280 a moj tata k750i. No musze przyznac szczerze ze fotki robione w domu to zdecydowanie lepiej wychodza na k750i. Nie mam porownania fotek robionych przy swietle dziennym. W dzien robilem tylko 6280 i sa naprawde ladne. Wahalem sie ktory telefon wybrac dla siebie, ale jak zobaczylem oba z bliska to zakochalem sie w tym wielkim wyswietlaczu nokii :-)

#136917  autor: maaaly
 28 gru 2006, 00:49
Lupus, Bierz Nokie...:) Sam używam jej od pół roku i jestem naprawdę z niej zadowolny. Miałem już kilka telefonów, ale na ten najmniej narzekam. Jeżeli chodzi o zdjęcia to są naprawdę niezłe. Na telefonie wychodzą świetnie, a jak patrze tylko na moim przykładzie, to przeważnie te zdjęcia ogląda się na fonie, rzadziej kopiuje na Kompa. Bo jeżeli o to chodzi to z K750i na komputerze wyjdą lepiej. A tak zmieniając temat, to przymierzam się teraz do zmiany telefonu bo Nokia mi się znudziła już:P Zastanawiam się nad SE K800i i Samsungiem D900. Co byście mi polecili? Kusi mnie Se ze względu na aparat, i bajery, no ale samsung tym wyświetlaczem i wyglądem bije SE na głowę. Ale wybór mam trudny...