Orange pisze:kin : dla mnie własnie podniecające jest to że Orange to światowa marka, ze moge byc w tej sieci. To dla mnie prestiż, bo jak ktoś wyzywa Orange za to, że jest 5groszy drożej niż w innej sieci to jest czysta kompromitacja, swiadczy to o człowieku, ze jest niezłym sknerą skoro 5gr to dla niego wielkie pieniądze.
bez przesady... orange nienawidzi sie za to ze po jej wejsciu Idea zdrozala i to bardzo bo to Era wlasnie byla zawsze doroga, sam przez ponad 4 lata bylem w Idei ale orange spowodowal zakonczenie mojej kadencji w tej sieci, szkoda.
a to ze porecz jest marka swiatowa nie oznacza ze mowinie o niej zle jest kompromitacja i nie oznacza tez ze jest naj...
ja nie jestem fanatykiem Ery choc sam amm tam tel za to jestem antyfanatykiem poreczy i tepsy. z teog powodu ze sa to firmy nie traktujace klienta powaznie. zobacze jak bezie w erze. narazie nei perzedluzalem umowy i ogolnie mi pasuje jak jest.
do obecnej sieci mam jedno ale male... promocja aw jakiej zakupilem tel i ogolnie moj abo jest dokkladnym odzwierciedleniem obecnej promocji 10lecia-siwatecznej i perwnie walę-w-tyłkowej. to jest kpina!
zamiast jechac na sprawdzonej ofercie sprzed roku powinni ogolocic pluas i porecz jeszcze lepsza nowa oferta , tym bardziej ze m,ieli okazje (chocby 10lecie).
/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/