• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.

#135889  autor: tazzer
 24 gru 2006, 15:08
no ja tez tak usatwilem i czasamiw idze napis miasta, ale rzadko - on sie chyba pojawia jak masz dlugo otwarta klapke i nic nie robisz, a pozniej tylko wlaczysz podswietlenie jakims klawiszem (ale nei jestem pewien, bo nie mialem cierpliwosci sprawdzac).

I kolejna rzecz mnie denerwuje - nie moge wylaczyc daty i godziny na glownym wyswietlaczu.
Wiec w sumie w710i i ogolnie SE sa bardzo fajne, ale malo pozwalaja na ingerencje usera.
O, albo taka rzecz jak kolor napisow na glownym ekranie (ale to byc moze zmienia sie wraz ze zmiana motywu..)

#135897  autor: gomez1982
 24 gru 2006, 15:26
Orange to ma do siebie że nie zawsze uda się żeby pokazywało na moim starym k500i włączałeś i tak nic nie pokazywał.Ten napis po prostu to przysłania.Zatem Milego Dnia.

#136065  autor: tazzer
 25 gru 2006, 02:55
Nie chce zakladac nowego tematu, moze ktos z czytajacych bedzie znal odpowiedz na moje pytanie: czy da sie w SE (w710i) przegrac na twardziela np. sms'y? Z tego co zdazylem zauwazyc, to chyba tylko kontakty - przynajmniej przy pomocy programu "SE PC suite". Jesli sie nie da to bylby to kolejny minus (oprocz niemoznosci wylaczenia "orange milego dnia").

"I can accept failure, but I can't accept not trying" MJ

#136076  autor: b@sho
 25 gru 2006, 10:06
tazzer smsy w kazdym telu kazdej marki mozna zgrac przez kazdy program komunikacyjny komp - tel ktory umowzilwia wysylanie smsow z poziomu komputera przez komorke. i albo mozesz je zapisywac normalnie do pliku, albo metoda kopiuj wklej do plikow txt :wink:

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#136091  autor: tazzer
 25 gru 2006, 11:24
ale PC suitem sie chyba nie da, ale ok, posciagam inne programy, i zobacze co sie da zrobic - jesli mi sie nie uda, to Cie scigne :)

"I can accept failure, but I can't accept not trying" MJ

#182963  autor: mevo
 13 maja 2007, 20:14
Mozna usunac i Orange i Milego dnia znacznie prosciej...wystarczy wgrac motyw, ktory tego nie pokaze. Na szybciocha znalazłem dwa, ale na pewno jest ich wiecej.