• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 2 z 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

#132726  autor: Pawrzes
 14 gru 2006, 03:14
Bardzo dobra promocja - skosztuję :) Starter za 9,99 zł + 20 zł aby przedłużyć konto o następny miesiąc a dostepną kwotę 34 PLN możemy wykorzystać na wszyskie usługi, po 60 dniach aktywujemy drugi starter i rozmawiamy za darmo przez kolejne 60 dni z wybranym nemerem. Szkoda że nie dotyczy obecnych klientów a to dla lojalnych użytkowników bardziej powinna być ta promocja :| Ale cóż, podbijanie statystyki - Starter ma ważność 1 miesiąc + 12 miesięcy na odbieranie połączeń.

Pozdrawiam

#132727  autor: oprych
 14 gru 2006, 03:35
Widać nie specjalnie zalezy im na dotychczasowych uzytkownikach, co mogłoby ich skłonić do myślenia nad inną siecią...

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#132775  autor: b@sho
 14 gru 2006, 12:53
tak samo jest w innych sieciach zreguly promuja jakies nowe starterki np, startpopy na okraglo a zapomina sie o tych ktorzy uzywaja juz od dawna... ale przeciez co nam te statystyki, za taka kwote to ja moge podzwonic sobie za free potem :wink: nie ja na tym trace, a potem do kosza :P swoja droga chcialbym gdzies regulamin dokladny przeczytac... czy np nie ma jednak jakiegos limitu min na miesiac, albo czy polaczenia dluzsze niz iles min nie sa przypadkiem przerywane...

ps. regulamin przeczytalem i nie znalazlem tam nic na ten temat... takze trzeba sprawdzic w praniu :wink:

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#132833  autor: jahu
 14 gru 2006, 16:17
Nic tylko kupowac i pojechac plusa na gruba kase - lepiej by zapromowali juz pozyskanych bo dla nich wlasciwie nic nie ma, no ale Swojacy wiedza lepiej...

#132837  autor: PiotrG-dz
 14 gru 2006, 16:30
SS nie dba o obecnych klientów oj nieładnie :smt011

#132839  autor: bosman102
 14 gru 2006, 16:38
a może chcą wysprzedać stare startery których nikt nie kupuje, i zakończą samych swoich.

#132887  autor: oprych
 14 gru 2006, 23:34
bosman102 pisze:a może chcą wysprzedać stare startery których nikt nie kupuje, i zakończą samych swoich.
Zawsze jakieś niedobitki na regałach sklepowych będą zalegać..

#132888  autor: bosman102
 14 gru 2006, 23:37
oprych, nie wiem ile sprzedali kart, a ile numerów tel. mają przydzielonych :lol:

#132967  autor: b@sho
 15 gru 2006, 11:12
bosman102 z tymi starterami to mnie sie tak nie wydaje :wink: pozatym nr to moga do puli plusa przeciez wrocic :P

#132994  autor: GregPepe
 15 gru 2006, 13:22
Pawrzes pisze:Bardzo dobra promocja - skosztuję :) Starter za 9,99 zł + 20 zł aby przedłużyć konto o następny miesiąc a dostepną kwotę 34 PLN
jepiej z=mieniać startery co miesiać taniej wyjdzie :) 9,99zł/mies po co przeduzać za 20zł na miesiąc jak mozna za 20zł miec 2 startery wazne 2 miesiace i jescze 2gr zostanie :)

#133043  autor: b@sho
 15 gru 2006, 18:12
GregPepe sluszna uwaga :wink:

#133062  autor: oprych
 15 gru 2006, 20:17
A dzięki temu rozwiązaniu w lutym ss ogłoszą, że mają już 2mln uzytkowników :-D

#133063  autor: PiotrG-dz
 15 gru 2006, 20:22
Sciema będzie jak nic.Tylko sobie statystykę nabija. :smt011

#133067  autor: robinho
 15 gru 2006, 20:33
GregPepe pisze:
Pawrzes pisze:Bardzo dobra promocja - skosztuję :) Starter za 9,99 zł + 20 zł aby przedłużyć konto o następny miesiąc a dostepną kwotę 34 PLN
jepiej z=mieniać startery co miesiać taniej wyjdzie :) 9,99zł/mies po co przeduzać za 20zł na miesiąc jak mozna za 20zł miec 2 startery wazne 2 miesiace i jescze 2gr zostanie :)
tylko ze doladowac tak czy inaczej bedzie trzeba. ta usluga najpierw zasysa kase z konta zeby oddac Ci nastepnego dnia. czyli z golego starteru 9zl porozmawiasz ile? 30minut?

za duzo to nie jest :)

[ Dodano: 2006-12-15, 21:06 ]
Pawrzes pisze: Starter ma ważność 1 miesiąc + 12 miesięcy na odbieranie połączeń.
skad to info? wg zdrapek max to 240+30.
to 1+12 dotyczy tylko nowo zakupionego starterka a jesli niechcacy go doladujemy do odbieranie z 12miesiecy spadnie do 1miesiaca? bo nie kumam tych swojskich zasad.

przy okazji czy wie ktos jak sprawdzic kiedy trzeba najpozniej doladowac konto zeby nei wylaczyli? bo wpadl mi w rece jakis uzywany i nie wiem co z tym poczac

#133078  autor: b@sho
 15 gru 2006, 21:25
robinho nie wiem skad to wzoales ze na drugi dzien kase oddaja. naliczaie jest jak zawsze bylo w sim+ czy ss. jesli przekroczysz ok 2,50zl to oni ci to zaraz po rozmowie oddaja. na takiej zasadzie dzialaly zawsze pakiety w sim+ a tu bedzie tak samo. tak wiec dzownisz, konczy sie kasa, zrywa polaczenie, zaraz przychodzi sms wylacz wlacz i znow masz kase wiec dzownisz dalej :wink:
tu masz fragment regulaminu:
1. Zasady naliczania opłat za połączenia głosowe inicjowane na Darmowy Numer w ramach Usługi:
a. Z zastrzeżeniem pkt.b) i pkt.c) poniżej opłaty za połączenia wykonane w ramach Usługi naliczane są zgodnie z taryfą, z której korzysta Użytkownik.
b. Z zastrzeżeniem pkt. c) poniżej zwrot pobranych opłat nastąpi w formie zasilenia konta Użytkownika wg następujących zasad:
i. w momencie kiedy wysokość pobranych opłat za połączenia wykonane w ramach Usługi osiągnie lub przekroczy 2,44 zł z VAT, konto Użytkownika zostanie zaktualizowane o wysokość należnej kwoty;
ii. jeżeli w ciągu 5 dni suma opłat za połączenia wykonane w ramach Usługi jest niższa od 2,44 zł z VAT, konto Użytkownika zostaje zaktualizowane o wartość należnej kwoty po 5 dniach od wykonania pierwszego z połączeń w ramach Usługi.
c. Naliczanie opłat i późniejszy zwrot pobranych opłat za połączenia w ramach Usługi według zasad określonych w pkt. a) i b) powyżej, nie dotyczy Użytkowników korzystających z usługi "Dostępny limit Krótkim Kodem", którym opłaty za połączenia głosowe w ramach Usługi nie są naliczane.

ps. oprych co ty taki na nie, a niech sie chwala, ale ile sobie przez miesiac sie podzwoni, trzeba myslec o sobie, oni zyskaja niby uzyttkownikow a my podzwonimy na ich koszt, kto wiec wiecej zyskuje. wydaje mi sie ze my :wink:

#133079  autor: oprych
 15 gru 2006, 21:25
robinho pisze:ylko ze doladowac tak czy inaczej bedzie trzeba. ta usluga najpierw zasysa kase z konta zeby oddac Ci nastepnego dnia. czyli z golego starteru 9zl porozmawiasz ile? 30minut?
Wsytarczy przejść na nową (sypiącą się) platformę

#133091  autor: b@sho
 15 gru 2006, 21:55
jest juz info na stronie samych swoich, szybcy sa :mrgreen:

http://www.samiswoi.pl/u235/navi/31810

#133101  autor: Pawrzes
 15 gru 2006, 22:15
robinho pisze:tylko ze doladowac tak czy inaczej bedzie trzeba. ta usluga najpierw zasysa kase z konta zeby oddac Ci nastepnego dnia. czyli z golego starteru 9zl porozmawiasz ile? 30minut?
Dlatego wpisujemy kod *101*11*99# , przechodzimy na "nową" platformę rozliczeń i w czasie połączenia nic nie będzie pobierane z konta.
robinho pisze:skad to info? wg zdrapek max to 240+30.
to 1+12 dotyczy tylko nowo zakupionego starterka a jesli niechcacy go doladujemy do odbieranie z 12miesiecy spadnie do 1miesiaca? bo nie kumam tych swojskich zasad.
"Okres karencji dla użytkowników upływa w 365 dniu od chwili zawieszenia konta z powodu zakończenia okresu ważności lub wyczerpania jego wartości. Po upływie okresu karencji zgodnie z Regulaminem Świadczenia Usług Telekomunikacyjnych przez Polkomtel dla Użytkowników następuje całkowite zaprzestanie świadczenia usług (deaktywacja numeru)."
Żadne doładowanie nie skraca terminu na odbieranie połączeń.
robinho pisze:przy okazji czy wie ktos jak sprawdzic kiedy trzeba najpozniej doladowac konto zeby nei wylaczyli? bo wpadl mi w rece jakis uzywany i nie wiem co z tym poczac
Zaloguj się może na www.ebok.pl

Pozdrawiam

#133113  autor: robinho
 15 gru 2006, 22:53
robinho pisze: "Okres karencji dla użytkowników upływa w 365 dniu od chwili zawieszenia konta z powodu zakończenia okresu ważności lub wyczerpania jego wartości. Po upływie okresu karencji zgodnie z Regulaminem Świadczenia Usług Telekomunikacyjnych przez Polkomtel dla Użytkowników następuje całkowite zaprzestanie świadczenia usług (deaktywacja numeru)."
Żadne doładowanie nie skraca terminu na odbieranie połączeń.
nie mialem do czynienia z plusem wcale ale czy dobrze rozumiem powyzszy punkt ze:
mam starter jakis, aktywuje go wiec mam 30dni na dzwonienie i nastepne 30na odbieranie. po tych 60dniach wylaczaja mi mozliwosc odbierania czegokolwiek,
natomiast te pozostale 365dni to czas gdy numer jest nieosiagalny dla ludzi ale po doladowaniu w ciagu 365dni wraca do osiagalnych w sieci??
bo numerek ostatnio byl ladowany 10.24 br.

PS.dzieki za adres eboka, na stronie SS nie znalazlem tego adresu.

#133143  autor: Pawrzes
 16 gru 2006, 00:54
robinho pisze:nie mialem do czynienia z plusem wcale ale czy dobrze rozumiem powyzszy punkt ze:
mam starter jakis, aktywuje go wiec mam 30dni na dzwonienie i nastepne 30na odbieranie. po tych 60dniach wylaczaja mi mozliwosc odbierania czegokolwiek,
natomiast te pozostale 365dni to czas gdy numer jest nieosiagalny dla ludzi ale po doladowaniu w ciagu 365dni wraca do osiagalnych w sieci??
bo numerek ostatnio byl ladowany 10.24 br.
Po aktywacji startera jest 30 dni na połączenia wychodzące a od momentu zablokowania połączeń wychodzących numer będzie działał i będzie można odbierać połączenia przez 12 miesięcy czyli 365 dni i dopiero po tym czasie deaktywują kartę i numer zostanie wyłączony.
A to spokojnie do października 2007 będzie Ci działał ten numerek SS :-)

Pozdrawiam
  • Strona 2 z 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4