• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.

#131641  autor: ywis
 10 gru 2006, 12:31
RobertX pisze:Pewnie jak sie fon rozkreci to i sie ja jakos wyjmie
Niestety, ale nie ma możliwości, tak jest to przymocowane, że nie da się nawet po rozkręceniu :) ...to jest tak zrobione jak np. siateczka w głośniczku przy N6230i.

#131645  autor: Exerat
 10 gru 2006, 12:39
7390 jest całkiem fajny, ale w drugiej wersji kolorystycznej. Poczekam trochę, spadnie z ceny i telefon będzie mine:D

[ Dodano: 2006-12-10, 12:50 ]
Ja mam proste wymagania musi mieć klapkę, aparat powyżej 2 MPX autofocus i olskie t9 a ten telfon to odpowiedź na moje całkiem długie poszukiwanie takiej komy bo n93 kosztuje majątek:/

;]

#136209  autor: merigaw
 25 gru 2006, 17:55
Mnie cała nowa kolekcja się podoba.Kupiłam sobie nawet 7390.Jeżeli ktoś wie proszę mi powiedzieć jak zrobić listę utworów do odtwarzania,żeby automatycznie nie wchodziły dzwonki sms,które sa w formacie mp3.W instrukcji pisze o możliwości tworzenia swoich list do fonoteki,ale jak damy aktualizację to wtedy dodaje sie wszystko co jest w formacie mp3