PingNoMore pisze:No jak by nie patrzeć to różnica jest i to znaczna. Nie mam pojęcia z czego wynika oferta zupełnie inna od ostatniej, którą otrzymałeś. W takim razie dzwoń do Propozycji, może tam dadzą coś więcej.
PS. Masz może punkty Profit?
Do propozycji już dzwoniłem i to samo jest, pkt profit mam ale to jedynie cene telefonu można obniżyć.
marcinb pisze:Tak, w oryndż. Dokładnie to dostałem znizke na czesc uslug z ktorych sklada sie moja kwota zobowiazania. W ten sposob place wlasnie jakies ok. 30% mniej. (mam nadzieje ze dobrze policzylem, ale cos kole tego)
Nokię 6103 dostałem za 1 zł na umowę żony, a W300i na swoją umowę.
.
Złożyłem dziś rezygnację z ich usług bo nie chce mi się z nimi walczyć a w erze dostanę więcej bez żadnego zachodu
[ Dodano: 2006-12-07, 18:38 ]
Właśnie się dowiedziałem że era wprowadza ofertę:20zł - 40min i 40zł - 80 min do wszystkich na 24 mieś. Podobna oferta już kiedyś była i była to chyba najlepsza oferta jaką era miała. Teraz z czystym sumieniem i nieskrywaną radością mogę przejść do nich, tym bardziej że dziś przed złożeniem rezygnacji w orange profilaktycznie spytałem o ofertę z telefonem na 24 mieś. i zaproponowali mi jakąś motke u 6 za 99zł i żadnych dodatków(zniżkę na abo, dodatkowe minuty).