Kaczy pisze:Raczej nie będzie dostępny. To nie jest telefon dla mas. Raczej dla ludzi, którzy cenią sobie piękną i niekonwencjonalne rozwiązania i są w stanie wyłozyć trochę pieniędzy.
Obawiam się, że trochę źle mnie zrozumiałeś.
Owszem, to telefon dla ludzi ceniących sobie piękno i dobrą jakość materiałów.
Dla mnie liczy się i design, i funkcje.
Mówisz, że trzeba trochę na niego wydać. Tak to fakt, ale nie brałbym go w abonamencie tylko po to, że jest coś tam tańszy, bo nowe telefony z dobrymi funkcjami w średnich abonamentach są na ogół i tak drogie. Więc gdybym brał ten telefon, to na abo., bo proponują korzystniejsze jak dla mnie warunki niż w ofercie "na kartę".
A wykraczając trochę poza temat, który telefon z tych trzech najbardziej Wam się podoba i dlaczego?
Nokia 6131, 5300, E50?
Nie jest dla mnie ważną rzeczą symbian.
W czerwcu być może będę miał możliwość zmiany telefonu na inny, dlatego Was pytam o własne zdanie.
Owszem, jest trochę jeszcze do tego czasu i na bank wejdą nowe telefony, ale pytam Was o to już, żeby wiedzieć, który najbardziej podoba się Wam z tych trzech. Mnie osobiście mętli się pomiędzy 6131 a 5300.
Chociaż jeszcze do tego czasu zdanie zmienię na inny. No ale chcę być już chociaż trochę zdecydowany...
Nie jestem chory na telefony z 2 czy 3 megapixelami. Dla mnie się liczą w miarę dobre funkcje i fajny 'dizajn'...

[/hide]