• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.

#128892  autor: RobertX
 30 lis 2006, 14:54
pumba pisze:
yo! pisze:-pumba: w tym naviexpercie to na taką trasę ile danych musiałeś ściągnąć żeby mieć mapę?czy też ściągając aplikację masz od razu komplet map?
Aplikacja nie zawiera map, za każdym razem planując nową trasę mapa jest pobierana z internetu a stara przepada a szkoda mogła by sobie zostać żeby później się można było do niej odwołać ale niestety tak nie jest, a jedna taka mapa waży parę kilo więc opłata za GPRS jest niewielka ;)

RobertX pisze:Moze i tak ale ja potrzebuje wiekszego i dotykowego wyswietlacza.

A to: calkiem tanio
Ale w opisie aukcji wyraźnie pisze że ten palmtop nie ma GPS więc moduł GPS i tak będzie trzeba kupić ;)

piotrz, po co od razu zamykać temat jak dyskusja jest na bardzo interesujący temat wystarczyło by abyś się wczytał w ten temat i zaraz byś wiedział o co chodzi, więc otwieram temat i wydzielam jego cześć tworząc powyższy temat ;)
Sorry za niedopatrzenie :) ale cos takiego: palmtop z gps

Troche drozszy ale bardzo dobry do navi

[ Dodano: 2006-11-30, 14:57 ]
Shyduo pisze:Wiesz Robert, dotykowy ekran?? Wystarczy coś pod kontrolą UIQ jak mój P910i. Wyświetlacz jest spory. Mam na nim Tom-Tom'a. Wgrywasz mapy jakie chcesz, języki to samo. Niestety na razie nie mam stycznosci z modułem gps. jak będe już jeździł furką to wtedy nad tym pomyslę (czyt: gdzieś w przyszłym roku). Bo jak się tak przyjżeć to super sprawa ta nawigacja.
Tak w tym modelu to moze byc dobre rozwiazanie. Duzy, dotykowy :) Seria P SE sie jak najbardziej do tego nadaje, a no i Nokia 7710 tez bylaby swietna ;)