• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #127628  autor: provocatorka
 26 lis 2006, 22:24
Mam jedno pytanie. Czy zauważyliście może też taką sytuację, że kiedy telefon jest wyłączony, a w tym czasie ktoś wyśle wiadomość sms to po włączeniu telefonu ten sms dochodzi i pojawia się data i godzina. U mnie pojawia się godzina dokładnie kiedy został telefon włączony, a nie kiedy faktycznie ktoś go do mnie wysłał. Czy SE tak mają, czy też u mnie coś może jest w ustawieniach źle ustawione :roll:

#127629  autor: przemek910
 26 lis 2006, 22:26
provocatorka pisze:Mam jedno pytanie. Czy zauważyliście może też taką sytuację, że kiedy telefon jest wyłączony, a w tym czasie ktoś wyśle wiadomość sms to po włączeniu telefonu ten sms dochodzi i pojawia się data i godzina. U mnie pojawia się godzina dokładnie kiedy został telefon włączony, a nie kiedy faktycznie ktoś go do mnie wysłał. Czy SE tak mają, czy też u mnie coś może jest w ustawieniach źle ustawione
A czy masz tą samą godzine i datę jak wejdziesz do danej wiad klikniesz wiecej a potem szczegoly?

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

odp

#127716  autor: provocatorka
 27 lis 2006, 01:40
Dzięki :!: Już wiem o co chodzi :mrgreen: W Nokiach inaczej to było i dlatego nie wiedziałam :-D