szejkspir, nie potrzebna ta ironia. Po za tym ich troje za gwiazdy nie uważam, o czym już nie dawno na forum wspominałem. Wyobraź sobie, że zarówno Nirvanę jak i Queen bardzo dobrze znam, gdyż na tej muzyce żyłem kiedyś (zwłaszcza Queen)-ale chyba Oni na żdanym koncercie już nie wystąpią. Może i faktycznie "upadłe gwiazdy" było zbyt mocnym stwierdzeniem, ale nie lubię artystów, którzy aż do śmierci będą próbowały tworzyć muzykę wciąż nie wierząc, że ich czas już minął jak w przypadku Madonny.
Zresztą to nie dział związany z muzyką, a ja tym, którzy chcieliby na mnie "naskoczyć" za słowa źle określające Madonne, zaznaczę, że jest to MOJA opinia i każdy może mieć inną tak samo mówiąc "upadłe gwiazdy" powinienem mówić WEDŁUG MNIE.
Zresztą
szejkspir, nie wypowiadaj się niepochlebnie na temat Ich Troje, bo dla kogoś tez mogą być to gwiazdy (broń Boże nie dla mnie), ale już na forum była jedna osoba, której Michał się bardzo dobrze kojarzy. Więc...każdy ma swój gust.
A tak wogóle jakiekolwiek koncerty: czy to Sting, czy Madonna, czy też nawet O-Zone nie są moim zdaniem najlepszą promocją nowej marki GSM. Lepiej postawić na jakość usług, niż ludziom oczy jakimiś koncertami mydlić.
To tyle wywodów z mojej strony

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...