• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #126638  autor: dudzin
 23 lis 2006, 17:50
Wiec tak konczy mi sie umowa nie dlugo :-) I w Orange dostalem propozycje umowa na 30 miesiecy obonamnet 50 mix i nokia 6020 albo 6103 za 80zl :evil: Moim zdaniem lipa :o
Poza tym moj tata ma 3 fony w Orange a mama 2 :shock: i z tego powodu brak gratisow :!: Wiec chyba przejde do Ery :mrgreen: Chcialbym wziasc abonament w swiatecznej promocji na 20 zl a potem 60zl :-D Na okres 2 lat :lol: Mam juz jeden telefon w Erze ( moze dostane z tego powodu znizki)?? . I teraz sie zastanawiam jaki telefon wybrac. Myslalem nad k750i tylko nie wiem ile kosztuje lub jakis inny fon ale jaki max cena w abonamencie 300zl :lol:

#126642  autor: Osk92
 23 lis 2006, 18:08
Looknij ino sobie w Regulamin promocji na stronie Ery przy promocji Świątecznej.
Przejście z Orange do Ery uważam za dobre posunięcie. Za tę cenę powinieneś wyrwać K750i w tej cenie :) Inne do tych funduszy to N6230i (nie polecam przy SE) i w sumie to wsio...

[ Dodano: 2006-11-23, 18:10 ]
Nie dostaniesz zniżek ze względu na 2 fon. Prędzej z powodu przejścia z Orange.

#126659  autor: przemek910
 23 lis 2006, 19:08
Przy przejściu (rozumie się jak przejście z ZACHOWANIEM NUMERU) dostaniesz tylko dodatkowe darmowe minuty.

#126660  autor: dawoo1
 23 lis 2006, 19:13
kin pisze:Przy przejściu (rozumie się jak przejście z ZACHOWANIEM NUMERU) dostaniesz tylko dodatkowe darmowe minuty.
To nie ma już z tego względu zniżki na abonament?

#126661  autor: przemek910
 23 lis 2006, 19:18
dawoo1 pisze:To nie ma już z tego względu zniżki na abonament?
A była?

http://era.pl/index.php?id=powitanie&section=indy

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#126665  autor: dawoo1
 23 lis 2006, 19:25
Nie jestem pewien ale gdzieś na forum ktoś pisał że dają zniżkę przy przejściu do ery na abonament na 3 miesiące

#126683  autor: dudzin
 23 lis 2006, 21:54
Przy zachowaniu nr to jest ze zostaje mi nr z Orange?? :lol:
A jak jest z Era Komfort ?? Jak telefony??
A co polecacie z puderniczek??(zalezy mi na duzej ilosci pamieci lub na kartach pamieci :evil:

#126684  autor: przemek910
 23 lis 2006, 22:00
dudzin pisze:Przy zachowaniu nr to jest ze zostaje mi nr z Orange?? :lol:
Tak
dudzin pisze:A jak jest z Era Komfort ??
Nie rozumiem tego pytania.
dudzin pisze:Jak telefony??
Cennik oraz lista tu, lub bezpośrednio tu
dudzin pisze:A co polecacie z puderniczek?
Może Nokia 6131? ;)

#126763  autor: babeo
 24 lis 2006, 15:05
dudzin, wiesz sieć wybiera się raczej taką, w króej ma się więcej znajomych i gdzie się więcej dzwoni. Jeżeli dla Ciebei priorytetem jest telefon i ma to być "puderniczka" to podzielam zdanie kina i polecam 6131.