• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #126280  autor: enigma1024
 21 lis 2006, 22:40
Nokia PC Shit doprowadza mnie do szału, pytam więc, czy nikt nie mógłby mi polecić jakiegoś naprawdę dobrego programu? Ważne jest przede wszystkim, by można było wgrywać pliki bezposrednio do pamieci telefonu lub na karte (a nie wysyłać po 1 pliku, potwierdzając to za każdym razem, przy czym zapisują się one najpierw w pamięci telefonu, przez co nie można wysłać pliku większego niż 5MB)
wgrywanie plików przez phone browser czy też po prostu przez windows to katastrofa i chyba nie muszę specjalnie się o tym rozpisywać...

#126312  autor: Krisu6230i
 21 lis 2006, 23:55
wgrywanie plików przez phone browser czy też po prostu przez windows to katastrofa i chyba nie muszę specjalnie się o tym rozpisywać...
no nie wiem czy tak jest bo mi to nie przeszkadza szczegolnie i nie wiem nic o tym 5 megowym limicie. ale jesli chcesz zamiennik do ocfiuta to moze to byc mobiMB czy tez oxygene, to chyba najpopularniejsze...

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/

#126446  autor: `garincha
 22 lis 2006, 18:03
Po instalacji PC Suite w Mój Komputer pojawia się Nokia Phone Browser, jak w to wejdziesz możesz wrzucać pliki w prawie każde miejsce w telefonie bez potwierdzenia. :wink:

#126653  autor: enigma1024
 23 lis 2006, 18:33
wiem, ale phone browser co chwile sie zawiesza, a jak sie zawiesi to musze sformatowac karte i wgrywac wszystko od nowa

#126701  autor: szulzykk
 23 lis 2006, 23:33
Nie mozesz przez Blue Soleil wgrywac ?

n6230i.prv.pl back in action !!