Witam.Chciałbym pozbyć się mojej pięknej n6630.Nie powiem,że symbian mi się znudził,wręcz przeciwnie.Jednak zainspirował mnie telefon Sony Ericsson K750i.Potrzebna mi komórka z aparatem lepszym niż ten w 6630,czyli powyżej 1.3 i ze znacznie lepszą jakością MP3.Kolega z Lineage II(gra MMOcRPG) ma na sprzedaż SE K750i za dośc niską cene 550zł.Telefon sprowadzony za granicy,wgrane polskie menu,pudełko,instrukcja(j.ang.)karta 64MB,papierki-brak zestawu słuchawkowego.Za nokie może uda mi się wyciągnąc 600zł(kolega chce ode mnie odkupić).Telefon sprawny an 99%.Jego wada to:
TELEFON MA MALUTKĄ WADE,KIEDy SIĘ ODSUWA KLAPKE TELEFON TEGO NIE WIDZI.ŁATWO TO NAPRAWIĆ.WYSTARCZY WYMIENIĆ OBUDOWE W SERWISIE
Telefon nie robi fotek,przez tą mała awarje.Mam odłożoną kase na kilka akcesorii,m.in na karte 1 GB (100zł) i ewentualnie na słuchawki od Walkman,zestaw
HPM-82 za 135zł na Allegro.Do tego wymiana obudowy na nieoryginalna,wydatek ok. 20 zł.Teraz pytanie,czy opłaca mi się tego typu opcja.Planuję podpisac umowę świąteczną w Erze,za 10 zł miesiecznie(okres 10 mies.,po upływie tego czasu płacę normalna składkę 30zł do końca umowy-14 miesięcy pozostanie).Bezawaryjności ten telefon mi nie zapewni.Chodzi mi o wygodę,eleganckośc,ładne zdjęcia,swietne MP3.Może macie inne,konkrente propozycje? Co polecacie? Dla osób,które pomoga rozdam oczywiście punkty
pomógł.Nie skreślam z listy telefonów z Symbianem.Z początku wykreślam Siemens'a SX1,Samsunga X700,Nokię 6230i.
[ Dodano: 2006-11-19, 22:35 ]
Dodam może zdjęcia telefonu.Kolega wspominał,że zastanawia się nad wystawieniem telefonu na aukcji.Tak więc musze się spieszyć z decyzją.
Jezeli wystawi telefon na allegro może być krucho,jednak nie sądze,aby przeszkodziło mi to w kupnie telefonu.W podobnej cenie mogę zdobyć telefon na allegro,wygrywając licytacje,tyle że tu mam cenę niższą po koleżeńsku