• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #125773  autor: dechomenon
 20 lis 2006, 15:06
Jestem ciekaw co mi polecicie mam budżet 300zł i potrzebuję jakąś słuchawkę z aparatem i ma mi służyć jako modem...co byście radzili? thx za pomoc

#125776  autor: ywis
 20 lis 2006, 15:09
N6020 polecę, używaną w tej cenie powinieneś dostać bez problemu.

#125780  autor: dechomenon
 20 lis 2006, 15:13
no też ją brałem pod uwage, a coś innego może ?

#125795  autor: ywis
 20 lis 2006, 15:46
dechomenon pisze:a coś innego może ?
W tej cenie i do tego, że ma służyć na modem, to ta wydaje mi się najlepszy rozwiązaniem. Można dołożyć i kupić N6230, ale to 100 zł lekko musisz dorzucić jeszcze, tylko skoro to ma być "modemem", to nie wiem, czy jest sens.

#125931  autor: dechomenon
 20 lis 2006, 22:51
może tak, bo miałem ten telefon też na uwdze..a myślałem, że ktos mi podsunie inny pomysł!

#125935  autor: lookass
 20 lis 2006, 23:01
mode hmm moze cos z umtsem?? polecam motkke c975 w cenie napewno sie wyrobisz ;)

#125946  autor: dechomenon
 20 lis 2006, 23:14
musze troche o niej poczytać...a potem ocenić :)

#125972  autor: lookass
 21 lis 2006, 00:58
zapraszam tu :wink: