Witajcie kolajny raz. Chciałbym poprosić o pomoc w wyborze słuchawki... niby wszystko już wiem, ale mam wielki mętlik w głowie.
Szukam telefon do dłuższych rozmów, SZYBKIEGO, z dobrym organizerem i dobrym ekranem, nie musi posiadać aparatu, ale koniecznie musi mieć DOSKONAŁY ZASIĘG to jest priorytet! Sam wybrałem następujące modele:
e50 - chyba najbardziej mi odpowiada, ale obawiam się chwilowego "zwalniania" nie znoszę tego, wywołuje to u mnie ataki gniewu
no i jest trochę taki... plastikowy 
e60 - dla mnie ideał, lecz w miejscu gdzie chciałbym go zakupić jest chiwlowo niedostępny
e61 - bajka pod względem funkcjonalnym, ale nie chcę kupować torby do jego noszenia - telefon musi czasem zmieścić się w kieszeni bez obawy o zmiażdżenie ekranu.
6288 - szybki, ładny, ale niezbyt doskonały organizer (podobno) no i boję się trochę mechanizmu tego slidera
6233 - takie inne 6288, ale jakoś nie przekonuje mnie wyglądem.
Co z nim będę robił?
- synchronizacja z outlookiem
- pisał smsy
- rozmawiał - całkiem sporo
- planował dzień, tydzień, miesiąc
- suchał muzyki? ee nieeeee
Co polecicie mi z wyżej wymienionych? Co polecicie mi innego? Priorytet to DOBRY ZASIĘG i szybkość działania.
Edit: Zmieniłem nazwę tematu na zgodną z zasadami tytułowania//Przemek
Szukam telefon do dłuższych rozmów, SZYBKIEGO, z dobrym organizerem i dobrym ekranem, nie musi posiadać aparatu, ale koniecznie musi mieć DOSKONAŁY ZASIĘG to jest priorytet! Sam wybrałem następujące modele:
e50 - chyba najbardziej mi odpowiada, ale obawiam się chwilowego "zwalniania" nie znoszę tego, wywołuje to u mnie ataki gniewu

e60 - dla mnie ideał, lecz w miejscu gdzie chciałbym go zakupić jest chiwlowo niedostępny

e61 - bajka pod względem funkcjonalnym, ale nie chcę kupować torby do jego noszenia - telefon musi czasem zmieścić się w kieszeni bez obawy o zmiażdżenie ekranu.
6288 - szybki, ładny, ale niezbyt doskonały organizer (podobno) no i boję się trochę mechanizmu tego slidera
6233 - takie inne 6288, ale jakoś nie przekonuje mnie wyglądem.
Co z nim będę robił?
- synchronizacja z outlookiem
- pisał smsy

- rozmawiał - całkiem sporo
- planował dzień, tydzień, miesiąc

- suchał muzyki? ee nieeeee
Co polecicie mi z wyżej wymienionych? Co polecicie mi innego? Priorytet to DOBRY ZASIĘG i szybkość działania.
Edit: Zmieniłem nazwę tematu na zgodną z zasadami tytułowania//Przemek
Ostatnio zmieniony 20 lis 2006, 14:39 przez piotrkucia, łącznie zmieniany 1 raz.