oki no to juz sprawdzilam moge pisac o co mi chodzi
mianowicie wchodzisz sobie na stronke z platnymi dzwonkami najlepiej taki gdzie nie mowia w tle ze to wapster ani ze werscja demo np.
http://www.dzwonek.ovh.org/viewpage.php?page_id=11
i teraz
po pierwsze: wchodzisz w panel sterowania>opcje folderow>widok>pokaz ukryte pliki i foldery
po drogie: znajdujesz folder moj komputer>dysk lokalny C:>documents settings>twoj folder z dokumentami>ustawienia lokalne>temporary internet files i juz mamy TEN folder
po trzecie: najlepiej zrob sobie skrot na pulpicie
po czwrte:ustaw sobie zeby pliki wyswietlaly sie wedlog ostatniego dostepu (latwiej bedzie znalesc to o co chodzi
po piate:wchodzisz na podana stronke z dzwonkami lub inna i odsluchujesz sobie dzwonek mid lub mp3 nastepnie wchodzisz w folder temporary internet files i powinno sie pojawic tam to co wlasnie odsuchiwales na stronce, kopiujesz sobie na pulpit lub gdzie kolwiek indziej i w zalerznosci co odsluchiwales jesli byl to dzwonek mp3 to wystarczy wrzucic go juz tylko na telefon a jesli to mid to trzeba go jeszcze przerobic na mida ktorym kolwiek programem podanym przez kolegow ( bo te dzwonki nawet midy zapisuja sie jako mp3)
mam nadzieje ze sie to przyda Ci i nie poszlo na marne moje pisanie
milej zabawy