• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #124611  autor: Krisu6230i
 16 lis 2006, 22:49
problem mam nastepujący: łacze sie z kompem (BT/DKU-2/IrDA) i gdy wchodze w pcfiucie do wiadomsoci to naturalnie doswieza mi je by na koncu obwiescic iz nie moze ukonczyc operacji gdyz pamiec telefonu jest pelna. zatem udaje sie do skrzynki odbiorczejwyslanych itp i nie widze niczego dziwnego, poza tym ze w archiwum z zapisanych okolo 15 wiadomosci zrobilo sie 99. nie ktroe sa nawet w 24 kopiach!
zmienilem soft, reinstalowalem pcfiuta i system caly ogolnie, zmienialem polaczenia... jednym slowem chyba wszystko i nic nie dalo. ma ktos jakis pomysl ?
dodam ze kasowac tych wiadomsoci z poziomu blaszaka tez nie moge, dopiero z koma je wywalam "recznie" ale po ponownej probie wyslania esa z kompa sytuacja wraca do stanu poprzedniego (multiplikacja wiadomosci ;) ) i tak w kolko...

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/

#124629  autor: Agata19
 16 lis 2006, 23:59
laczysz sie z komputerem przez podczerwien,jesli dobrze zrozumialam ??
wiec mi sie wydaje ze przez kabel nie powinno byc problemu przynajmniej ja nie mam
powiem ci szczeze ze nokie maja to do siebie ze przez irde cos ciezko sie komunikuja wiec odpusc sobie i zmien na kabel

Każdy inny_wszyscy równi

#124655  autor: Krisu6230i
 17 lis 2006, 01:05
Agata19 pisze:laczysz sie z komputerem przez podczerwien
nie , przez kazda mozliwa metode rowniez kabeli bluetooth
i nic, a wczensiej nie mialem takich cyrkow niezaleznie czy swiatlo, miedz czy radio :/
troche to denerwuje bo potem jak ktos pisze do mnie to wywala mi skrzynka smsow pelna. heh... :(
--------------EDIT----------------------
problem ustapil po zainstalowaniu najnowszej (chyba wczorajszej) wersji pcfiuta :|

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/