• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 6 z 7
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Jaki waszym zdanie jest najbardziej wiarygodny operator?

Plus GSM
42
23%
Era
45
25%
Idea
46
26%
Idea
46
26%

#12393  autor: mol
 20 sie 2005, 20:29
Chłopaki dajcie spokój to forum służy do pomagania innym i do zrelaksowania się a nie po to żeby sie kłócić. No a teraz podajcie sobie ręce :-D

#12395  autor: Przemek
 20 sie 2005, 20:34
Hmmm ja bym tego nie nazwał kłótnią lecz nieumiejętnością czytania ze zrozumieniem i próbą wytłumaczenia tematu i treści moich postów.Więc chyba rąk nie trzeba podawać.Pozdro i nara. :-)

#12398  autor: Piotr
 20 sie 2005, 21:39
mol80 pisze:Chłopaki dajcie spokój to forum służy do pomagania innym i do zrelaksowania się a nie po to żeby sie kłócić. No a teraz podajcie sobie ręce :-D
Szefie na tym forum nie takie rzeczy się działy. Długo by o tym opowiadać :wink: To co koledzy wyprawiają w tym temacie to na prawdę rurka z kremem 8)

#12404  autor: mol
 20 sie 2005, 21:47
Piotr pisze:
mol80 pisze:Chłopaki dajcie spokój to forum służy do pomagania innym i do zrelaksowania się a nie po to żeby sie kłócić. No a teraz podajcie sobie ręce :-D
Szefie na tym forum nie takie rzeczy się działy. Długo by o tym opowiadać :wink: To co koledzy wyprawiają w tym temacie to na prawdę rurka z kremem 8)
Fajne porównanie :-D

#12406  autor: Piotr
 20 sie 2005, 21:51
He he he jakoś tu musiałem przecież sensownie ująć w kilku słowach :-D

Pozdrawiam serdecznie.

#12432  autor: Bartosz
 21 sie 2005, 01:40
przemek pisze: nieumiejętnością czytania
dobre i kto to mówi :-D

ja tam nie prowadze dyskusji z osobami które jak kończą im się argumenty próbują ubliżyć innej osobie aby podnieść ciśnienie - tylko ,ze jakoś to nie na wszystkich działa :-D

pozdrawiam serdecznie - skąd ja to znam :-D

#12456  autor: Przemek
 21 sie 2005, 12:27
no niestety ty pierwszy zaczales ublizac wiec prosze cie zastanow sie za nim napiszesz jakas glupote po raz kolejny drogi bartoszu! :roll:

#12533  autor: Bartosz
 21 sie 2005, 19:32
:shock: dobra niech tak będzie bo mnie to bez różnicy :-D

#18212  autor: luukkaassz
 19 wrz 2005, 16:34
Jak dla mnie najlepszym i najbardziej wiarygodnym opertorem jest PLUS GSM, którego używam już od 3 lat. Jeszcze nigdy nie musiałem fatygować się do ich punktu, aby reklamować rachunek lub zarzucić im coś. I mam nadizeje, że będzie tak dalej.

#20827  autor: Przemek
 28 wrz 2005, 16:06
Trzeba by dodać Orange :wink:

#20830  autor: blom
 28 wrz 2005, 16:12
era mnie rabla dwa razy na 6.10 na fakturach :) dwa lata temu to bylo jak dostalem od rodzicow tel. na abo wczesniej majac karte...

plus bez problemu

idea po postawieniu 2 nadajnika wreszcie sie nie korkuje...

#21085  autor: xlord
 29 wrz 2005, 08:36
Same superlatywy o Plusie wszedzie. Tylko dlaczego maja najmniej klientow posrod polskich opow? Zastanawiam sie nad przejsciem do Plusa, kiedy wejdzie w zycie przenosnosc numerow, ale w obecnej chwili "szczesliwe godzinki" dla simplusowcow blokujace siec odstraszaja mnie skutecznie :shock:

Pozdrawiam

#21093  autor: pumba
 29 wrz 2005, 09:59
xlord pisze:Same superlatywy o Plusie wszedzie. Tylko dlaczego maja najmniej klientow posrod polskich opow? Zastanawiam sie nad przejsciem do Plusa, kiedy wejdzie w zycie przenosnosc numerow, ale w obecnej chwili "szczesliwe godzinki" dla simplusowcow blokujace siec odstraszaja mnie skutecznie :shock:
może tak jak napisałeś na plusa najmniej narzekają bo ma najmniej klientów :-D

#21100  autor: blom
 29 wrz 2005, 10:55
moze ma najwiecej ale polityka orange za darmo awansuje na 2 pozycje...
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2005, 18:08 przez blom, łącznie zmieniany 1 raz.

#21134  autor: pumba
 29 wrz 2005, 13:43
sdz pisze:
pumba pisze:sowcow blokujace siec odstraszaja mnie skutecznie :shock:
może tak jak napisałeś na plusa najmniej narzekają bo ma najmniej klientów :-D

moze ma najwiecej ale polityka orange za darmo awansuje na 2 pozycje...

popraw swojego posta bo z niego wynika że napisałem coś czego nie napisałem

#29876  autor: Rogal
 13 lis 2005, 00:16
Era i jest cool dla mnie najlepsza siec w polsce :lol: :lol:

#29991  autor: mol
 13 lis 2005, 13:41
Rogal89 pisze:Era i jest cool dla mnie najlepsza siec w polsce :lol: :lol:
Zgadzam się. Nigdy się na Erze nie zawiodłem :D

#30000  autor: adamos
 13 lis 2005, 13:55
Ja jestem najbardziej za orange :)
w popie eski za grosza i 30 gr za min do prwie większości osób co mam w książce
ery nie trawię i nie wiem jak ktoś moze być z ich zadowolony
a plus nic do niego nie mam ale moi znajomi so mieli sim+ nie byli za bardzo zadowoleni z tego

#30014  autor: Klusek
 13 lis 2005, 14:13
Kiedyś takie rozmowy na temat który operator jest najlepszy doprowadzą do świętej wojny :) Ja korzystam z Orange a wcześniej Idei od prawie 4 lat i w tym czasie jakoś strasznie się nie zawiodłem na tej sieci, oczywiście zdarzały się momenty gorsze i lepsze ale ogólnym rozrachunku jestem bardzo zadowolony i nie mam w planach zmieniać sieci.
Za Erą jakoś specjalnie nie przepadam i sam nie wiem dlaczego :) Nie mogę jakoś przetrawić w Tak Taku tego, że kupując zdrapkę za np. 50 zł na konto trafia tylko czterdzieści kilka złotych :/

Obrazek
Obrazek
 #30026  autor: SqUn
 13 lis 2005, 14:54
Podobnie jak mój przedmówca korzystam już prawie 4lata z usług tej sieci i jestem zadowolony! Również jak on niemam przekonania dla ery! Dlaczego? Właśnie?? Dlaczego? Sam niewiem! Jak dla mnie nie liczy się operator! W tej chwili wszystkie sieci przescigają się w promocjach! Na tą chwile najlepisj podpisać umowe na 3miesiące, a potem zmieniać operatora z lepszą ofertą! Sieci wprowadzają zament, a już nie wspomne co się dzieje z Plusem ostatnio. Pozdrowienia dla Pomarańczków :P (orange górą)

Here is the house
Where it all happens...
...It happens here
In this house...
  • Strona 6 z 7
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 1