• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #123282  autor: stMikolaj
 12 lis 2006, 14:19
Witam mam prosbe aby ktos podla mi namiary na sterownik usb do modelu myX6-2 poniewaz kupilem kabel USB z foofa i tam sa tylko na plytce 98/2000 a XP niestety nie :( Sam kabel wszystko wykrywa(widzi telefon) ale brakuje wlasnie owych sterownikow!
Prosze o pomoc bo ten telefon jest od kumpla a na Sagemach wogole nie mam zielonego pojecia :(

#123332  autor: kamil1221
 12 lis 2006, 16:56
Na płycie z programem dołączonym do Sagema (WellPhone) są dołączone sterowniki.
Jeżeli te nie będą działać ściągnij najnowsze z www.planetsagem.com w zakładce narzędzia.

#123572  autor: stMikolaj
 13 lis 2006, 16:39
kamil1221 pisze:Na płycie z programem dołączonym do Sagema (WellPhone) są dołączone sterowniki.
Jeżeli te nie będą działać ściągnij najnowsze z www.planetsagem.com w zakładce narzędzia.
nie mam nic do telefonu sagem wiec pierwsza wersja odpada co do drugiej to podziekuje za taki portal gdzie pyta sie mnie o numer IMEI :!:
dzieki za info
mam juz BT i problem z glowy
PS.Dobrze ze nie mam Sagema :)

#123581  autor: kamil1221
 13 lis 2006, 16:56
podziekuje za taki portal gdzie pyta sie mnie o numer IMEI

Czemu - przecież, jeżeli masz legalnie kupionego Sagema nie ma powodu do tego, aby go nie podać - jesteś właścicielem i nie masz nic na sumieniu
Co innego, kiedy masz telefon lewy... :evil: