kin pisze:Może to wina baterii, była na wykończeniu i nie radziła sobie...
byla na okolo 70% wiec nie,
tymis pisze:Może to być spowodowane przełączaniem między nadajnikami i między kanałami, może to być "skakanie" po częstotliwościach tzw. frequency hopping.
mysle ze cos takiego pewnie:) ale jesli nie to
ywis pisze:zdejmij obudowę i przeczyść głośniczek
tak wlasnie zrobie... choc wowczas "zaklocenia powinny byc odczuwane w sposob ciagly.
@ywis hmmm jesli urojenia to tylko co do tego ze slysze trzaski, powiedzmy ze to subiektywne moze byc calkowicie.
a co do reszty, nie, nie obraze sie, nie chce sie tez klocic, ale nie wydaje mi sie zeby mial niewiadomo ile klopotow(nie zwsze jest to "cos nie tak"), a jesli pisze i pytam to po to by zaspokoic swoja ciekawosc odnosnie jakiegos tematu, chyba po to jest forum,moze sie myle? a nawet jesli robie to w znacznej ilosci to pozniej osoba korzystajaca z opcji szukaj uzyska odpowiedz na nurtujace ja pytanie (jesli podobne do mojego) szybciej.
P.S. przeciez moje pytania nie sa chyba na "poziomie" ze tak sie wyraze: "jak sprawdzic wersje softu?"
ywis pisze:Nie obraź się, ale tak już się zastanawiam
i ciesze sie ze forumowy VIP zastanawia sie akurat nad moimi postami

, powaznie. pozdrawiam!
/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/