JA uzywam p910i do nawigacji i spisuje sie REWELACYJNIE !!!, wczesniej uzywałem TomToma na 6600 i było bez porówniania:) . Obecnie jeżdże na TomTom Moblie 5.200 i mapie PL CZ HU SK 6.45 lub na Eastern Europe 6.08 i jest git. Co do zamulania nawigacji to ktoś ci niezły kit sprzedał. Chodzi lepiej niz na S60 i co wiecej w pracy instaluje nawigacje na różnych palmach i nie wiem jak to jest zrobione ale na moim p910i tt 5 chodzi znacznie szybciej niz na nowych palmach acer, fujitsu siemens czy asus, a one mają cpu min 300mhz, podczas gdy se p910 tylko 160mhz, no ale tu wychodzi prawda dotycząca również pc-tów, że nie tylko częstotliwość taktowania się liczy. Co do pokrycia map to tylko program z ppc "Automapa" ma większe pokrycie Polski, choć w tt jest przyzwoite. No i do TT masz mapy calej Europy,Australii, Kanady, USA itd. Zaletą wzgledem Automapy jest tez widok 3D oraz BARDZO INTUICYJNA OBSŁUGA. Więc ja polecam BARDZO, jestem zadoolony. Na uiq3 czyli np p990i jest juz TT 6

. Jak masz jakies pytania to chetnie pomogę
[ Dodano: 2006-11-11, 13:31 ]
A i zapomniałem, jako naddajnika uzywam NOKIA 3dLW Bluetooth 2.0 na chipie SIRF STARIII, ma baterię bl-c5 czyli taką jak np n6600 i wiele innych. Polecam ją , łapie sygnał nawet gdy wrzucę ją pod siedzenie !!!!!!!!!! Koszt w Media Markt to +/- 350zł, ja dałem 211 zł brutto za nową, ale mam wtyki

. Do niej musisz sobie dokupic ładowarke domowa, bo dołączana jest tylko samochodowa, ale to mały koszt. Ja zaopatrzyłem sie w uniwersalną z 5-oma końcówkami do Nokii, SE, Samsunga, Siemensa. Ma ona tez mozliwosc ladowania z usb. Dałem za nią 17 zł , więc myslę,że było warto, no i oczywiscie uchwyt do pda na przyssssawkę

za 19zeta i śmigam. SE p910i jak pewnie wiesz ma GENIALNY !!! głośnik dlatego działa to bardzo dobrze nawet gdy masz Diesla

Pozdro 4 p910i users