• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #121813  autor: Knight_Rider
 07 lis 2006, 21:11
Czy warto go kupować?
Miałbym zamiar go kupić w simplusie 479zł lepszej propozycji w takiej cienie niema.
Tylko czy następstwem tej niskiej ceny nie jest jakość bo mam zamiar kupić telefon na dłużej. Jak tam z jakością obudowy?
Czy soft sobie dobrze radzi?
No i jak z łatwością połączenia z komputerem?
Jak mu idzie otważanie mp3?
Fajnie by było gdyby wypowiedział się jakiś użytkownik tego telefonu.
Ostatnio zmieniony 07 lis 2006, 22:45 przez Knight_Rider, łącznie zmieniany 1 raz.

#121827  autor: xfunio
 07 lis 2006, 21:46
posiadam ten telefon i nie mam mu nic do zarzucenia naprawde sam wyglad robi wrazenie wykonanie super szkielko do wyswietlacza i kamery jest z abrdzo dobrego tworzywa wogole sie nie rysuje..chyba jest szybszy niz myx6-2 b takiego tez posiadam z orginalnym softem..bateria tzryma mi 3 dni w ciagu tego czasu wygadam jakies 1,5-2 godzin zrobie kilka zdjec troche bluetouth no i smski..wedlug mnie rewelka..jezeli chodzi o podłaćzenie z kompem ustawiasz w telefonie jak chcesz aby by wykryty najlepiej jako dysk wymienny i dziala bez zarzutu wystarczy podłaczyć go kablem np. od cyfrówki....

Sagem MC 936->Sagem myX5m->Sagem myX5-2->Sagem myX6-2->Sagem my501X