Proszę doradźcie mi jaki telefon kupić, aby był dobry,nie psuł się i miał WYTRZYMAŁĄ BATERIĘ??.Bo teraz wiekszośc telefonów trzyma 3dni przy średnim użytkowaniu,a ja potrzebuje telefonu,który trzyma 5dni przy normalnym użytkowaniu.Zawsze podobała mi sie Nokia 6230 ale czytałem, że ma słabą baterię, chociaż producent podaje,że stan czuwania to 300h a rozmów 300minut. Lecz w praktyce jest chyba inaczej. Poźniej przeglądałem oferte Samsungów. Również ciekawe telefony ale bateria w D500 też nie jest najlepsza a D600 troche kosztuje.Do tego czytałem
gdzieś test Samsunga D500 przeraziłem się gdy zobaczyłem,że Samsung ma problemy z zasięgiem jeśli jest sie w miejscu gdzie nie jest on najlepszy.
Dodam,że mam do wydnia 450zł na telefon i może być on używany lub nowy.Lecz jesli zaproponujecie mi telefon,który bedzie droższy to również rozważę tą propozycję i uzbieram więcej kasy. Z kolejnych funkcji jakie powinny być w telefonie to na pewno
Irda lub Bluetooth.Ogólnie chciałbym aby telefon był obdażony w funkcje
np Noki 6230i lub Samsunga D500 lub D600.
A może ktos doradzi mi inny model telefonu??Jestem otwarty na wszelkie propozycje.Pozdrawiam wszystkich i czekam na odpowiedź.
Mateusz