• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #120577  autor: madekp
 04 lis 2006, 10:43
Witam mam problem otóż gdy wstałem rano zauwazyłem że w mojej nokii nie działają przyciski w lewo i prawo na głównym przycisku,a jeszcze dzień wcześniej wszystko chodziło na cacy.Nie wiecie co może być powodem tego?

#120613  autor: Forest
 04 lis 2006, 12:23
madekp pisze:Witam mam problem otóż gdy wstałem rano zauwazyłem że w mojej nokii nie działają przyciski w lewo i prawo na głównym przycisku,a jeszcze dzień wcześniej wszystko chodziło na cacy.Nie wiecie co może być powodem tego?
Dziwne. Wylacz i wlacz telefon, moze pomoze, a jesli nie to niewiem :| Serwis.

HTC U12+ Black + Goodram 64GB USH-I U3 95/90MB

#122641  autor: eS.
 10 lis 2006, 17:42
Panowie, mam ten sam problem od tygodnia. :( Jednego dnia wszystko działało dobrze, a drugiego wysiadły przyciski lewo-prawo! Dwa dni później przestał działać przycisk regulacji głosności. Komórka nie miała żadnych "przejść". Gdy robie "zamieszanie" tj. gdy np. ciągle wciskam klawisz zwiększenia głosności i jakiś inny (powiedzmy do góry) to widać, że co jakiś czas zwiększa się głosność. Podobnie jest z klawiszami, zciszania, prawo i lewo. Reagują stopniowo przy "zamieszaniu" :( Mogę coś na to poradzić?

eS.

#122816  autor: szulzykk
 11 lis 2006, 09:46
Tak. Idz do serwisu oni to zrobia skoro sie dzieje az tak grubo :)

n6230i.prv.pl back in action !!