• Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
    :?:
Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
:?:
Regulamin forum: 
Przy zakładaniu tematu rozpocznij tytuł od:
[ABO] - jeśli szukasz tylko oferty na ABONAMENT
[KARTA] - jeśli interesuje Cię tylko oferta na KARTĘ
[DOWOLNY] - jeśli szukasz po prostu najlepszej oferty, niezależnie czy będzie to karta, czy abonament

Aby społeczność mogła coś Ci podpowiedzieć, musisz określić swoje priorytety, czy jest to np.:
- cena,
- zasięg,
- stabilność sieci,
- usługi dodatkowe, np. VoLTE, WiFi Calling, HD Voice,
- ważność konta (w przypadku usług na kartę),
- dobra apka do zarządzania kontem

KONIECZNIE NAPISZ TEŻ: ile miesięcznie potrzebujesz minut, SMS-ów, MMS-ów oraz Internetu
 #1194905  autor: marek2
 01 sie 2025, 11:15
Cześć,
w najbliższe 4 weekendy będę pracował w "dziurze" gdzie działa tylko Plus.
Jaka obecnie oferta jest najlepsza? Może być oferta na miesiąc lub mogę co weekend kupować nowy starter.
Stater plusa 5pln za 6GB, może być za mało.
Plush - nowe startery chyba są mało optymalne, a tych starych u mnie w okolicy nie ma.
 #1194907  autor: KC-KARLOS
 01 sie 2025, 11:18
marek2: weź sobie a2mobile - tylko go zarejestruj bezpośrednio w sklepie. Ma zasięg Plusa, możesz za friko włączyć na 31 dni aż 999 GB.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #1194911  autor: kszaq
 01 sie 2025, 11:51
Zestaw startowy za 10 zł ma w cenie pakiet no limit + 70GB. Gdy skończy Ci się pakiet (po miesiącu albo wyczerpaniu limitu danych) możesz w dowolnym momencie, przez cały okres ważności konta - czyli rok - aktywować pakiet 999GB.
 #1194925  autor: marek2
 01 sie 2025, 13:34
to byłoby OK. ale sorry za niewiedzę. Co to jest zestaw startowy za 10 pln?
Statery widzę tylko za 5pln.
To co wykombinowałem to starter 5 pln + 10 pln doładowanie + ZGODA , co teoretycznie daje 900GB na miesiąc, ale nie wiem czy muszę uruchomić jeszcze jakiś pakiet za 30 pln na przykład.

https://www.plus.pl/telefon-na-karte#promocja1
 #1194926  autor: KC-KARLOS
 01 sie 2025, 13:39
marek2: to starter z nowym numerem - nowa karta.
W a2mobile wychodzi korzystniej, masz za te 10 zł już no-limity i 70 GB na pierwsze 31 dni. Potem możesz włączyć za 0 zł 999 GB ważne miesiąc czasu. Bez dodatkowego zasilenia konta.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟