• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #862177  autor: SACZI
 17 kwie 2016, 11:29
Która taryfa Orange ma RWK?
Czy z dowolnego startera O można ją aktywować?
Jak z internetem mobilnym? - swego czasu były pakiety 6GB/6PLN, dalej jest to aktualne?
 #862204  autor: Gregrin
 17 kwie 2016, 16:04
SACZI pisze:Jak z internetem mobilnym?
W taryfie orange free są bonusy za doładowanie.
Temat o RWK jest tu [Orange] Konto Ważne Rok / Rok Ważności Konta
O orange jest trochę w pkt 1 [Zestawienie] Opcje FULL No-Limit w ofertach na karte ~30zl i w źródłach. Jak masz jakieś konkretne wymagania co do oferty to napisz osobny temat.
 #862221  autor: SACZI
 17 kwie 2016, 18:37
Najlepszą taryfą dla mnie byłby Play Fresh z RWK i zbieraj minuty.
Doładowuję za 5 PLN/rok i resztę minut uzupełniam z abonamentowych numerów.
Tylko okazuje się, że tych Freshów było dziesiątki i nie każdy działa jak napisałem powyżej.
Kupiłem na allegro PF9 ze ZM i taryfa działa w taki sposób, że rozmowy wychodzące przedłużane są na tyle dni za ile PLN było doładowanie.
No i nazbierało mi się na karcie przeszło 30PLN, a połączenia wychodzące zablokowane (wraz z zebranymi minutami).
Wymagania?
max 30 minut rozmów / m-c i tyle samo sms'ów.
 #1181748  autor: Pablo-1986
 23 paź 2024, 14:30
Odpaliłem Lycamobile, kiedyś jej używałem, jakieś z 2/3 lata temu i działa. Można dalej z niej dzwonic

Dobry humor podstawą dnia.
 #1194146  autor: neotele
 17 lip 2025, 09:23
@mobil
Rok poł. wychodzących po każdym doładowaniu (min 5 zł) masz w Fakt Mobile, Virgin i a2mobile.
Dodatkowo w Virgin masz też RWK po uruchomieniu pakietu #MINI (od 3 zł).
 #1194157  autor: mobil
 17 lip 2025, 12:10
neotele pisze:
17 lip 2025, 09:23
@mobil
Rok poł. wychodzących po każdym doładowaniu (min 5 zł) masz w Fakt Mobile, Virgin i a2mobile.
Dodatkowo w Virgin masz też RWK po uruchomieniu pakietu #MINI (od 3 zł).
Czy to są pewne firmy (nie interesują mnie firmy które powiedzmy za 5 miesięcy zdechną) Firmy które są na rynku znane, wiadomo... ale jak jest tutaj ?
 #1194160  autor: KC-KARLOS
 17 lip 2025, 12:54
mobil: przytoczone nazwy to submarki operatorów, więc szybko z rynku nie znikną, bo są "przyklejone" do głównego operatora, czyli Virgin = PLAY, a2mobile to submarka infrastrukturalna Premium Mobile (należy do Polsat Plusa), Fakt Mobile to też submarka Playa.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟