• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 66 z 66
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
 #1193656  autor: rosomal
 07 lip 2025, 19:19
Witajcie, mam prośbę o pomoc. Dokonałem zakupu startera Play za 5 PLN w Żabce. Dziś w punkcie obsługi klienta miła Pani aktywowała mi numer i po chwili zobaczyłem go w apce Play24. Do tego momentu wszystko szło w porządku. Zapytałem co zrobić, aby teraz uaktywnić na tym numerze taryfę OdNOWA (na ten moment jest tam taryfa Formuła Play na Kartę), bo chciałem uzyskać:

- darmowe połączenia i wiadomości w Play - pakiet jednorazowy za 0 PLN
- internet 4 GB - pakiet cykliczny za 10 PLN
- utrzymaną ważność konta (nie istotne czy na miesiąc czy na rok wprzód)

...czyli tak jak mam na drugim numerze starszego dziecka, który mam już od jakichś 2 lat i co istotne utrzymanie takiego numeru kosztuje jedynie 10 PLN miesięcznie.

Niestety w odpowiedzi w salonie Play usłyszałem, że to nie jest już możliwe. Po powrocie do domu spróbowałem aktywować taryfę Play OdNOWA kodem 16320#, ale na telefonie syna otrzymuję jedynie odpowiedź o błędnym kodzie MMI.

Co mogę w takiej sytuacji zrobić? Jest jakaś podobna taryfa? A może kupić na Allegro starter z tą konkretną taryfą? Jeśli tak, to czy będę mógł na niej aktywować wspomniane wyżej pakiety?

Dzięki i pozdrawiam!
 #1193665  autor: KC-KARLOS
 07 lip 2025, 21:05
rosomal: dla taryfy Formuła Play Na Kartę jest dostępny pakiet Formuła 3w1. Pierwsze 7 dni za 0 zł, potem 14 zł/mc. Zawiera nielimitowane minuty i smsy w Play + 1 GB. Tam nie ma rocznej ważności konta. W związku z tym polecam wbić zmigrować do taryfy Fakt Mobile.
Opisz oczekiwania kosztowe i co potrzeba na tym numerze.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
  • Strona 66 z 66
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65