@rafalpc2019806690 skoro zrobiłeś to co zrobiłeś a GB masz z innych promocji to z nich korzystasz.
Nie spiesz się teraz z niczym.
Masz możliwość sprawdzenia po uruchomieniu NL cyklicznego na próbę za 15 zł z 25 GB (START CYKL na 813) czy zadziała na nim SMS 9600GB na 811 i dostanie paczki 800GB. Ale jeszcze raz powtórzę, nie spiesz się z tym jak masz inne GB do wykorzystania.
PS. Sprawdziłem na starterze online za 5 zł, że przy zawieszonym aktywowanym za startowe 5 zł NL z 9600GB aktywacja 9600GB i otrzymanie paczki 800GB nie przechodzi.
Przy NL za 0 zł z 4800GB, 5400GB, 7800GB sama aktywacja analogicznych promocji w stanie zawieszenia NL dawała pakiet odpowiednio 400GB, 450GB, 650GB na 31 dni widoczny tylko na stronie MO.
PS2. Nie wiem ile razy powtarzać, że NL nie należy samemu wyłączać. Lepiej kontrolować złotówki i pozwolić systemowi wyłączyć automatycznie NL cykliczny po ostatniej nieudanej próbie automatycznego odnowienia w 27 dniu zawieszenia.
GB w NL są pamiętane przez całe 31 dni od zawieszenia NL. Można je przywrócić i skumulować aktywując dowolny inny NL w trakcie pamiętania tych GB przez 31 dni.
Jak aktywujemy jednorazowy NL po otrzymaniu SMSa o wyłączeniu NL cyklicznego (automatycznym przez system), ale w trakcie gdy GB są jeszcze pamiętane, to przejdziemy w ten sposób na NL jednorazowy bez straty GB.
PS3. To o czym napisałem jest aktualnie sprawdzone.
Przy jakiś nowych promocjach i zmianach regulaminowych związanych z NL występują istotne zmiany w działaniu NL i innych promocji bezpośrednio z nim związanych. Często na pewien czas otwierają się nowe furtki dopóki ich nie zamkną.
Teraz w OFnK ORANGE może rządzić pakiet za 14 zł z dowolnym NL. Aktywacja naprzemiennie w ostatnich dniach ich ważności. Doładowania online Orange 5 zł przed aktywacją pakietu za 14 zł i w środku ważności pakietu 200minut i 200 SMSów na 31 dni.