• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #1174551  autor: KC-KARLOS
 06 lip 2024, 16:11
mateo1995: czy wystarczy to już sobie sam na tak postawione pytanie odpowiedz. Jeśli masz większość znajomych w T-Mobile to bardzo się opłaci.
Tym bardziej, że włączenie pakietu zmienia ważność konta, gdy ono nie jest regularnie doładowywane.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #1192424  autor: NokiaFan86
 31 maja 2025, 09:46
@babciagienia1p, Pytanie mam, coś czytałem że nawet niepełna kwota 3 zł wydłuży mi ważność o 30 dni, czyli doładowanie za 5 zł to 15+30+30? 🙂
 #1192435  autor: KC-KARLOS
 31 maja 2025, 18:43
NokiaFan86: babcia tutaj Tobie nie odpowie, to nie paprykowy portal.
Tak, za 3 zł Twoje konto jest wydłużane na wychodzące na 30 dni, zawsze w ostatnim dniu ważności wychodzących pobierana jest kwota od 0,01 do 3,00 zł, aby konto samo się wydłużyło. W przeciwnym wypadku o północy nastąpi blokada połączeń. Jest jak w Heyah na kartę czy T-Mobile na kartę.
Dlatego warto się zasilić wielokrotnie w tuBiedronce, to jedyna submarka T-M, w której ostało się sumowanie ważności na wychodzące do 12 miesięcy.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟