Owszem, ja dzisiaj jeden numer z nju na kartę do PLUS PROSTO NA KARTĘ

Wyraźnie powiedziałem, że interesuje mnie tylko ta taryfa i miły konsultant nawet nie mrugnął. Żadnych propozycji abo i innych tego typu

Owszem, ja dzisiaj jeden numer z nju na kartę do PLUS PROSTO NA KARTĘ
moje słowa już potwierdzono więc nieistotne skąd wiem co ma na monitorku
Podaj dane tego salonu na forum Plusa. Jest szansa, że Specjaliści ich op... i Ci pomogąmatjas12 pisze:Mam salon, który ma startery, ale nie chce przenieść do PnK,
ad1. Wiele osób pisało o powrocie numeru do Plusa i ponownym skorzystaniu z promocji na 3 miesiące, więc chyba się da. Szczegółów nie podam.mirekK pisze: ↑03 cze 2025, 13:34Czy plus oferuje aktualnie jakiś prepaid z opcją 3 gratisowych miesięcy no limit i pakietem GB? Jeśli tak to,
1 czy jest min okres w jakim trzeba było być u innego operatora przed powrotem?
2 do której taryfy trzeba się przenieś ?
3 można to zrobić online ?
4 jaki pakiet GB jest przewidziany ?
https://ibb.co/HDdR03bGKC-KARLOS pisze:GaduAirowiec: co to za promocja, w której nie wyparowały Tobie te GB promocyjne? Czyszczonko było przy promkach 6400 i 9000 - co nie znaczy, że u Ciebie też się ono nie odbędzie, gdy nie posiadasz oferty cyklicznej, wytypowanej do promocji.
Pewnie nikt ci tego nie zagwarantuje na całym forum. Problem tkwi w tym, że nikt nie wie kiedy i według jakiego klucza Plus czyści "wieczyste". Stało się tak pierwszy raz i żadnego schematu nikt tutaj nie wykminił. Zatem przedłużenie konta dla zachowania i korzystania z tych danych robisz na własne ryzyko.GaduAirowiec pisze: ↑04 cze 2025, 18:36Te 173GB da się jakoś zatrzymać? Ważność konta do 19.06.2025