Posiadam numer w ofercie abonamentowej w Plush, umowa obowiązuje mnie do 31.07.2025 r. Złożyłem wniosek o przeniesienie tego numeru do Orange Free na Kartę po zakończeniu umowy w Plush czyli w trybie "Na koniec okresu promocyjnego".
Biorąc pod uwagę obecnie obowiązującą ofertę promocyjną dla przenoszących numer do Orange Free na Kartę chciałbym skorzystać z tych profitów:
KC-KARLOS pisze: ↑28 kwie 2025, 13:08
Od dziś do 31 lipca 2025 - nowy wariant promocji dla przenoszących numer. Co dostajemy?
> NL+25GB - 3 cykle 30-dniowe za 0 zł
> 400 GB BIZD - ważne o 31 dni dłużej, niż wynika z ważności no-limitów.
No-limity przyznawane są automatycznie. 400 GB BIZD trzeba włączyć smsem. Od 4go miesiąca usługa przedłuży się w cenie 35 zł/mc.
Możemy do niej odpalić promocję 9600 GB, wówczas wpadnie 3x po 800 GB (1x po włączeniu promki + 2 odnowienia NL+25GB).
Regulamin:
https://dokumenty.orange.pl/bw/dokument ... 0388206a1b
Mój numer będzie w sieci Orange dopiero w dniu 01.08.2025 r., a więc po okresie ważności tej promocji (nie chcę wcześniej zrywać umowy w Plush).
Czy aktywacja numeru tymczasowego np. 30.07.2025 r. i pobranie tych wszystkich profitów spowoduje, że zostaną one przeniesione na docelowy numer który przejdzie z Plush ? Infolinia Orange twierdzi, że tak, ciekawe jak na to praktyka ...