• Wszystko, co dotyczy ofert Internetu mobilnego w Polsce (nie za granicą ani w roamingu!).
Wszystko, co dotyczy ofert Internetu mobilnego w Polsce (nie za granicą ani w roamingu!).
  • Strona 77 z 77
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
 #1190293  autor: KC-KARLOS
 03 kwie 2025, 11:04
Burito: radio internetowe - zadziała (nawet Spotify zadziała, ale bez przewijania ręcznie nowych utworów). Podstawowe funkcje komunikatorów (tekst) - też zadziała. Przeglądanie stron bez ciężkich materiałów typu reklamy też jest możliwe, choć trzeba się uzbroić w cierpliwość. Nie pobieramy na takim łączu ciężkich plików (powyżej 200 MB) - transmisja jest przerywana i restartowana co dokładnie 60 minut.
Jak za wolno, to jest oferta, która podwaja 2x przepustowość i możliwości Aero - czyli do 1 mbps i awaryjnie się przydaje (Vectra komórkowa).

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #1190302  autor: KC-KARLOS
 03 kwie 2025, 13:17
koszalineo941268: nie zawsze to działa jak należy. Są różne urządzenia, przeglądarki, routery/modemy. Wcale tak płynnie ta sesja może się nie wznowić po tych 60 minutach.

Pamiętajmy, to opcja ratunkowa, a nie do codziennego użytku.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #1190456  autor: molibden
 06 kwie 2025, 17:47
Na aero bez problemu można oglądać youtube, ja na PolsatBox oglądam Eurosport, choć nie wszystkie kanały da się tam oglądac na aero bo pewnie lecą w lepszej jakości. Strony internetowe działają bez problemu, czasem trzeba poczekać. Ściąganie? owszem - teoretycznie tylko 200mb, ale to zależy od serwisu z jakiego się ściąga. Wystarczy czasem wkleic nowy adres pliku jeśli ściąga się przez zewnętrznego menedżera i dociąga plik więc w ten sposób można i gigabajty ciągnąć. Już nie mówiąc o torrentach, choć nie wiem czy tam cos jeszcze żyje.
No nie nadaje się do zdecydowanej większosci streamów, zdecydowanej większosci telewizji i tym podobnych transmisji na żywo
  • Strona 77 z 77
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76