No to ja też soryy!!! Wybacz, ale mi też puszczają nerwy na wasze oskarżenia, że niby JA jestem winny...koszalineo941268 pisze: ↑15 lut 2025, 18:28Kiedy SMS został wysłany? O jakiej treści? Kiedy poprzednio sprawdzałeś stan konta? Czy to SMS premium czy subskrypcja? Czy włączenie blokady premium po wcześniejszym wyłączeniu subskrypcji ją blokuje?
No sorry, ale wg ciebie, leżący w szufladzie telefon sam z siebie wysyła SMS premium. Ja tego nie kupuję. Albo ty miałeś inny stan świadomości, albo ktoś do tego telefonu fizycznie lub numeru zdalnie miał dostęp.
Twój cytat: Kiedy SMS został wysłany? O jakiej treści? Kiedy poprzednio sprawdzałeś stan konta? Czy to SMS premium czy subskrypcja? Czy włączenie blokady premium po wcześniejszym wyłączeniu subskrypcji ją blokuje?
Ja - Poczytaj powyżej, bo już mam dość tłumaczenia!!! To opisałem i po co mam powtarzać???

Tak w szufladzie, ale robiący kody w FM!!! Akcja się zaczęła, jak doładowałem za 5zł i konto ogarnęło kwotę 11,50zł!!! Nie pisz o stanie świadomości!!! To nie smaczne!!!