OrangowyN pisze: ↑04 lut 2025, 17:00
Jak rozumiem ZAMROŻENIE oznacza ze nie mogłeś korzystać z internetu 3 miesiące tylko go trzymałeś „w szufladzie”
Nie. Korzystałem nawet z GB w pakiecie Internet przy zawieszonym NL. Guzik, wykorzystanie promocji 4800GB i 5400GB.
Na początku był aktywowany darmowy NL z 4800Gb.
GB z doładowań, z promocji 300GB, za zgody i rejestrację i inne darmowe promocje.
PS. Uśmiechałem się trochę przy tych kombinacjach z wykorzystaniem na raz wszystkich promocji z NL na próbę z innymi promocjami jako to nie dotyczyło podstawowego numeru także do rozmów.
PS.2 Optymalizacja kosztów z wykorzystaniem wszelkiego rodzajów promocji z ich dodatkowymi właściwościami to trudna sprawa a i nie przewidzi wszystkiego. Często wybór niby optymalnej w danym momencie decyzji, ze względu na zmiany w promocjach może okazać się nie najlepszy, a wybór wstępnie nieoptymalnej decyzji może okazać się strzałem w 10.
Ps3 OrangowyN potrafiłbyś zaproponować i wykorzystać informację ze stopki. Oczywiści nie jest ta informacja korzystna dla każdego.
Teraz w OFnK ORANGE może rządzić pakiet za 14 zł z dowolnym NL. Aktywacja naprzemiennie w ostatnich dniach ich ważności. Doładowania online Orange 5 zł przed aktywacją pakietu za 14 zł i w środku ważności pakietu 200minut i 200 SMSów na 31 dni.