biala1991 pisze: ↑02 lut 2025, 13:24
OrangowyN pisze: ↑01 lut 2025, 06:44
Niespodzianka! Otrzymujesz w prezencie dodatkowe 10GB za doladowanie konta kanalem online.
a masz włączone zgody marketingowe? pewnie bez aktywnych zgód nie ma szans na GB niespodziankę.
Nie mam zgód.
Wczoraj doładowałem 7 razy 5 zł = 35 zł na odnowienie po nowych cenach i weszło 7 razy niespodzianka 15 gb
Co do minimalnej ceny 40 zł za mniejsze pakiety o czym piszesz to tez tak podejrzewam
Dlatego nie warto moim zdaniem skusić się 1000 gb za automatyczna migracje do 31 zł tylko do dziś danemu włączyć 35 zł i jeszcze zdążyć aktywować „stare” promocje
-
Włączałem w poprzednia niedziele 35 zł i promocje 4800 i 5400 gb na numerze z aktywnym No limit jeszcze za 25 zł - wszystko weszło na starych cenach i regulaminach.
Jednak 2400 gb na tym numerze już tydzień temu zażądała zobowiązania co najmniej 40 zł do aktywacji; czyli chyba już tak będzie „po nowemu”: drożej i mniej dużo mniej internetu.
-
Sprawdzania na próbę itd nie robiłem bo to numery podstawowe i nie chodzi o jednorazowe nabicie 1000 gb
Z reszta w najbliższych dniach Orange da, jak niespodziewanie zapowiedział, po 1TB każdemu kogo przeniesie do najtańszej obecnie taryfy 31 zł
Wiec nie trzeba robić kompletnie nic by jednorazowy (ale na nieograniczony czas) 1 TB wszedł; jak komuś tylko tyle wystarcza byle było maksymalnie najtaniej czyli 31 zł
Ps
Rzeczywiście, w aplikacji już jest choć na www jeszcze nie ma. Nowe promocje startują są droższe i dają mniej internetu
No to zostało 10 godzin na włączenie tych starych